Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Prima reacție a Vulpiței, după ce a fost sedusă și păcălită de doi bărbați: "Nu știu ce a fost în capul meu. Nici nu am știut că sunt filmată"

În urmă cu o zi Viorel a văzut filmarea în care Veronica apărea în ipostaze nu tocmai decente. Cu toate acestea, a iertat-o şi i-a mai dat o şansă. Acum, Viorel îşi apără soţia cu îndârjire şi vrea răzbunare împotriva celor doi bărbaţi care au denigrat-o.

După ce luni, Viorel a văzut câteva imagini interzise cu Veronica în compania unui alt bărbat, iar ea a părăsit platoul emisiunii ”Acces Direct” în lacrimi, acum avem și prima reacție.

Tânăra din Blăgești, supărată nevoie mare, s-a scuzat cum a știut mai bine și a recunoscut că a fost naivă la acel moment.

Lovitură cruntă pentru Viorel! Vulpița, surprinsă în ipostaze intime cu un alt bărbat: "Ce făceați voi acolo?"

”Am fost dusă de cap, nu știu ce a fost în capul meu. Nici nu am știut că sunt filmată”, a spus Veronica.

Prima reacție a Veronicăi, după ce au apărut imagini interzise minorilor cu ea

Ulterior, soția lui Viorel Stegaru, din culisele emisiunii, a avut un mesaj pentru cei care au făcut-o de râs.

”Ăia care m-ați filmat și v-ați bătut joc de mine, să veniți aici la București, să își ceară iertare și apoi mai discutăm. Să vină să vedem dacă mi-au cerut acordul să filmeze. M-au luat ca o slăbiciune, nu îi recunosc nici după voce. Îl rog să vină, vreau să dau ochii cu el”, a mai spus Vulpița.

După ce s-a scuzat și a mărturisit că vrea să dea ochii cu cei care au făcut-o de râs în presă, Vulpița a făcut o destăinuire șoc.

”Eu vreau să mai apară poze, că o să mai apară din trecut. Mai trimiteți care aveți filmulețe cu mine”, a fost mesajul tinerei din Blăgești atât pentru soțul său, cât și pentru cei care au filmat-o în ipostaze indecente.

Veronica, cadou fierbinte pentru Viorel, după ce s-au vindecat de COVID-19

Deși, acum este pusă din nou într-o situația dificilă, Vulpița este sigură că în aceste momente părinții îi vor fi alături, însă nu aceeași părere are și despre mama soacră.

”Părinții mei mă vor înțelege, dar nu știu ce o să zică de mama lui Viorel”, a mai precizat soția lui Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video