Primele declarații ale Simonei Halep, la revenirea în țară: „Sfaturile lui, unele dure, m-au făcut să cred că o pot învinge chiar și pe Serena Williams”

Simona Halep, regina tenisului românesc, a ajuns în România! Câștigătoarea de la Wimbledon a dat primele declarații, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Simona Halep, regina tenisului românesc, a ajuns în România! Câștigătoarea de la Wimbledon a dat primele declarații, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

„Aș vrea să mulțumesc familiei, în primul rând, pentru tot sprijinul pe care l-am avut de când am început să joc tenis. Tuturor antrenorilor mei, de când am început să țin o rachetă în mână, de la patru ani și jumătate, echipei mele din prezent - niște oameni deosebiți, care mă ajută să ating cel mai înalt nivel în tenisul mondial. Vreau să mulțumesc Federației, fără ea nu prea știam ce înseamnă tenisul, și tuturor oamenilor care mă susțin, care își pun toată energia la meciurile mele și îmi transmit gândurile lor bune.

Sunt persoane speciale în viața mea, în ultimii ani, care m-au ajutat foarte mult să cred în mine, că pot pot să câștig astfel de trofee: doamna Virginia Ruzici, pentru că acum zece ani a fost alături de mine și a considerat că o să ajung foarte sus; Darren Cahill care, în ultimii patru ani m-a învățat să cred în mine și să câștig pe cele mai mari arene ale lumii; domnului Țiriac, care este prezent aici...Vreau să-i mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat, unele dure, altele mai puțin dure, dar au fost bune și m-au făcut să cred 100% că sunt capabilă să o înving chiar și pe Serena Williams. Mulțumesc tuturor!”, a declarat Simona Halep.

Ultimele știri