Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Provocare nouă pentru Vulpiță! Cum s-a descurcat Veronica Stegaru la testul de la salon! | Video

O nouă zi, o nouă provocare pentru Vulpiţa, care şi-a găsit motivaţia şi voinţa în noua ei activitate, de la salonul Soniei Trifan.

Vulpița nu se da în spate de la muncă. Mândră de locul ei de muncă, cel pe care i l-a oferit Sonia Trifan, Veronica s-a prezentat dis de dimineață la locul ei de muncă, dornică sa învețe zilnic câte ceva nou.

Vulpița și Viorel, la munte! Soții Stegaru au fost puși la muncă! | Video

După ce a așezat vitrina, acum Veronica, urmează să învețe cum sa se comporte cu clientele. Vulpiței i-a plăcut provocarea și s-a declarat pregătită pentru noua sarcină.

Veronica și-a rezolvat tema pentru acasă

Veronica a avut și o temă pentru acasă, pe care , ca o elevă eminentă, și-a efectuat-o cu foarte multă conștinciozitate. Sonia s-a declarat mulțumită și chiar impresionată de rezultatele Vulpiței.

Colegi de clasă la șoferie! Vulpiţa şi Viorel Stegaru s-au pus serios cu burta pe carte. Cum s-au descurcat la prima oră de legislație rutieră | VIDEO

Testul comportamentului față de clienți i-a plăcut Vulpiței, care și-a intrat serios în rolul de vânzătoare într-un magazin de haine.

Veronica a îmbrăcat o mireasă și se pare că s-a descurcat de minune.

Sarcinile Vulpiței nu s-au terminat aici, tânara a primit și altele. Urmăriți cum s-a descurcat Veronica Stegaru, accesați clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro