Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Pungi cu carne umană, descoperite în congelatorul criminalului din Caracal! Ies la iveală detalii terifiante

Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori în congelatorul bărbatului din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută!

Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori în congelatorul bărbatului din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută!

O tânără de 15 ani, din Dobrosloveni, a fost dată dispărută miercuri dimineaţă, după ce a plecat de acasă, la Caracal, moment din care familia nu a mai știut nimic despre ea. Mama fetei este cea care a anunţat dispariţia Alexandrei Măceşanu, o tânără de 15 ani din comuna Dobrosloveni, Caracal.

În urmă cu trei luni, o altă tânără din Caracal a dispărut în condiţii la fel de suspecte.

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Adolescentele dispărute în Caracal ar fi fost ucise de șoferul care le-a luat la ocazie, pe nume Gheroghe Dincă.

CADAVRE DESCOPERITE DE ANCHETATORI, LA CARACAL

Polițiștii au descoperit vineri cinci cadavre în urma unei percheziții realizate în curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. El este cel care a luat-o pe Alexandra Măceșanu în mașină și de atunci fata a dispărut. Polițiștii bănuiesc că fata ar fi fost omorâtă.

Oseminte şi mai multe pungi cu carne, găsite de anchetatori în locuinţa taximetristului din Caracal.

Detalii incredibile ies la iveală, în urma percheziţiei desfăşurate în această dimineaţă la locuinţa criminalului din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase găsite într-un butoi, despre care se crede că ar fi resturi umane ce aparțin celor două tinere dispărute în mod misterios. Alte câteva pungi cu carne au fost găsite în locaţie, despre care se bănuiește că ar fi de natură umană. Doar expertiza va stabili dacă bucățile de carne sunt de natură umană sau animală. În autoturismul bărbatului a fost găsit un cercel, despre care se crede că ar fi al fetei dispărute miercuri dimineaţă, Alexandra Măceșanu.

Datele oficiale arată că s-au găsit cinci cadavre incendiate, cel mai probabil de sex feminin. Unele erau în fântână, altele în butoaie metalice.

Poliția Română a trimis la fața locului o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și a Institutului Naționale de Criminalistică. Medicii legiști urmează să preleveze probe pentru a arăta dacă rămășițele umane sunt ale adolescentei de 15 ani, care este căutată de două zile.

Video