Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Putea fi salvată? Tatăl Denisei Răducu, sfâșiat de durere, la doua luni de la moartea artistei: "Nu-mi ies din minte vorbele ei"

 

Și-a îngropat fiica și odată cu ea și-a îngropat și sufletul! Tatăl Denisei Răducu nu se poate împăca cu ideea că fata lui e, de aproape două luni, înger.

Un înger pe care boala l-a răpus, mult prea devreme, un înger care a lăsat în urma lui numai lacrimi și amintiri extrem de. emoționante. Cu lacrimi în ochi, tatăl ei, Emilian a povestit care au fost ultimele cuvinte ale artistei, cum îşi aminteşte de ea, dar şi ce îi spune, atunci când merge la mormântul fetei sale.

Chipul angelic al Denisei nu va fi uitat de nimeni. Niciodată! Iar tatăl său povesteşte cu amărăciune în suflet, dar şi cu lacrimi în ochi. despre cum era Denisa, fata iubită de toată lumea. 

Dar totodată faţa parcă i se luminează atunci când îşi aminteşte de momentele frumoase pe care le-a petrecut cu fiica sa, momente care au ţinut, din păcate, doar 28 de ani!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe