Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Radu Vâlcan, despre ispita Ionuț Gojman de la Insula Iubirii: Vorbim despre măști

Radu Vâlcan a făcut referire, luni, la „Acces Direct”, la Ionuț Gojman, fost concurent la Insula Iubirii care a devenit ispită.

Radu Vâlcan a făcut referire, luni, la „Acces Direct”, la Ionuț Gojman, fost concurent la Insula Iubirii care a devenit ispită.

Radu Vâlcan a enumerat câteva dintre motivele pentru care s-au înscris unii concurenți, inclusiv Ionuț Gojman, la Insula Iubirii.

„Aici vorbim despre măștile pe care ei le afișează de fiecare dată când vin acolo, în speranța că va fi ispită în sezonul viitor, că va fi vedetă, că își va promova nu știu ce business. Dar toate aceste măști cad”, a spus Radu Vâlcan.

Urmăriți clipul de mai sus din Acces Direct.

Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii începe astăzi, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro