Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Rafaelo, piesă nouă fără Vulpița. Poliția în acțiune la filmările clipului "Arde"!

După succesul răsunător pe care l-a avut cu piesele sale împreună cu Vulpiţa, Rafaelo a zis să încerce şi singur o melodie. Şi aşa a făcut. Clipul noii piese a fost filmat la mare, pe un yacht plin de fete care de care mai sexy, dar fără Vulpiţa.

La două luni de la ultima piesă lansată cu Vulpița, Rafaelo lansează o melodie singur, de această dată. Vedeta speră să aibă același succes răsunător pe care l-a avut în ultima vreme cu piesele lansate în colaborare cu soția lui Viorel.

Filmările piesei ”Arde” au avut loc la Constanța, unde Rafaelo a fost înconjurat de o mulțime de domnișoare, care mai de care mai sexy, purtând doar costume de baie extrem de provocatoare. Însă, nu totul a fost doar lapte și miere, căci, după o muncă asiduă în razele soarelui, artistul a întâmpinat și primele probleme.

”Am scos o piesă nouă, dar nu știu ce s-a întâmplat pe canalul meu de YouTube, căci lumea nu găsea melodia, dar acum am remediat situația”, a spus Rafaelo.

Rafaelo, piesă nouă fără Vulpița

Ei bine, după succesul pe care l-a avut cu Vulpița, Rafaelo spune că acum totul s-a încheiat, căci atât el, cât și tânăra din Blăgești au ajuns la același gând.

”Știți cum e, o colaborare începe, dar se și termină. De la început am vrut să fac piesă singur, dar acum și eu și ea am decis că nu se mai merită să facem altă piesă”, a mai menționat vedeta în cadrul emisiunii.

Chiar dacă nu urcă în topuri din nou lângă Veronica, Rafaelo susține că și-a dorit ca soții Stegaru să îi fie alături la filmări, doar că, din păcate, acest lucru nu s-a putut întâmpla. Însă, altcineva i-a făcut o ”vizită” neașteptată, chiar în mijlocul filmărilor.

”Îmi pare rău că nu au venit și Vulpița și Viorel, dar a venit poliția, vreo 30-40, dar și jandarmii, pentru că a durat mai mult să filmăm. A fost multă nebunie, dar după muncă și răsplată, zic eu”, a mai spus Rafaelo.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video