Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Răzvan Ciobanu câștiga peste 100.000 de euro lunar din haine: "Dansa pe mese, îi veneau banii"

Candelabre exclusiviste de mii de euro şi paiete pe pereţi, dar şi haine şi pantofi, toate extravagante, pentru care a scos bani mulţi din buzunar. Acestea erau doar câteva din lucrurile cu care Răzvan Ciobanu se mândrea. Celebrul designer mai avea însă şi altceva: foarte multe datorii. Ce făcea Răzvan pentru a scăpa de datorii şi cum arăta averea acestuia.

Candelabre exclusiviste de mii de euro şi paiete pe pereţi, dar şi haine şi pantofi, toate extravagante, pentru care a scos bani mulţi din buzunar. Acestea erau doar câteva din lucrurile cu care Răzvan Ciobanu se mândrea.

Celebrul designer mai avea însă şi altceva: foarte multe datorii. Ce făcea Răzvan pentru a scăpa de datorii şi cum arăta averea acestuia înainte să apară problemele financiare.

În urmă cu zece ani, câştiga peste o sută de mii de euro pe lună din creaţiile sale, dar drogurile şi plăcerile nocturne l-au adus la sapă de lemn! Şi-a revenit ca pasărea Phoenix, a redeschis atelierul, şi-a închiriat o locaţie nouă, a început să-şi redecoreze apartamentul şi părea că totul va intra în normal.

"Au fost 6 ani foarte grei, să ştii. Au fost anii foarte, foarte grei. Ce m-a debusolat foarte tare acum. Îmi găseam vină, am pierdut nopţile, am dansat pe mese. De data aceasta sunt aşa uşor, stau tot timpul acasă, eu dorm noaptea sau dacă nu dorm mă uit la televizor", spunea designerul în 2018.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro