Răzvan Ciobanu și-a întâlnit criminalii? „L-au luat la rost, arăta ca un câine certat de stăpân...”

Apar noi detalii șocante în cazul morții celebrului Răzvan Ciobanu. Un martor care susţine că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu într-o parcare din Constanţa. Nu singur, ci împreună cu patru persoane. Totul s-ar fi întâmplat duminică, în ultima zi din viaţa lui!

Apar noi detalii șocante în cazul morții celebrului Răzvan Ciobanu. Un martor care susţine că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu într-o parcare din Constanţa. Nu singur, ci împreună cu patru persoane. Totul s-ar fi întâmplat duminică, în ultima zi din viaţa lui!

Bărbatul susține că a asistat la scene surprinzătoare cu Răzvan Ciobanu, chiar cu puțin timp înainte ca acesta să își piardă viața în cumplitul accident de mașină.

„Pe la ora 17:00 , Răzvan avea o discuţie mai puţin amicală, în parcarea de la Summerland cu domnul acela cu păr mai lung. Erau cu două maşini, un SUV mare, dar nu Range, ci un Touareg, mi se pare, şi un Renault. Părea că Răzvan era certat de cei cu care era. Însa erau două maşini parcate vis-a-vis de mine, acel SUV, în faţa maşinii mele, iar maşina mică în dreapta maşinii mele.

Era cu o femeie tânără şi mai micuţă de înălţime. Ei erau la un SUV de culoare închisă, iar apoi au mers la o altă maşină mai mică, care era parcată peste drum. Primul a ajuns la maşină Răzvan Ciobanu. A privit foarte atent maşina mea, am simţit să îl salut, dar mi s-a părut deplasat să fac asta. Era foarte supărat, obosit, o stare ciudată încât oricine l-ar fi întrebat dacă este bine sau dacă are nevoie de ajutor.

Ei l-au luat la rost când au venit, dar nu ca o ceartă, pentru că nu se auzeau strigăte, ci modul acela de reproşuri. Îmi era mie ruşine, sincer. Nu îmi dau seama acum. Nu cunosc pe nimeni şi nu am fost atent, decât la faptul că omul acela avea nevoie de ajutor, iar el, Răzvan era ca un câine certat de stăpân

Răzvan avea nevoie categoric de ajutor psihic. Nu trebuie luată ca pe o jignire, ci, mai degrabă, ca pe o stare de spirit. Erau patru persoane în total. Pe cele din maşina mică nu le-am putut vedea, din cauză că erau în dreapta maşinii parcate în care eram, la doua maşini distanţă”

Mulți presupun că acestea ar fi persoanele care l-au urmărit și care au venit la locul accidentului, imediat după producerea tragediei. Să fie oare vorba despre o mână criminală?

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri