Căutare Live

Reacția Mirelei Vaida după ce într-un video a apărut vestea că artista ar fi murit. Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct

Pe TikTok, dar și pe alte rețele sociale au circulat în ultima vreme mai multe postări false potrivit cărora numeroase vedete faimoase din România ar fi murit. Mirela Vaida, Dani Mocanu, Bogdan Moceanu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre victemele acestor postări.

Pe TikTok, dar și pe alte rețele sociale au circulat în ultima vreme mai multe postări false potrivit cărora numeroase vedete faimoase din România ar fi murit. Mirela Vaida, Dani Mocanu, Bogdan Moceanu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre victemele acestor postări.

Antena 1

Video-urile cu informațiile false despre presupusa moarte a mai multor vedete din România s-a răspândit rapid și, din nefericire, au zeci de mii de vizualizări, ajungând să fie extrem de răspândite în mediul online.

Video-urile false care anunță că mai multe vedete din România au murit

Mulți fani ai acestor vedete s-au speriat când au văzut anunțurile ciudate. Despre Bogdan Mocanu s-a spus că a decedat în urmă cu câteva zile din cauza unui accident de mașină. Pe o poză de-a Vlăduței Lupău apărea mesajul “Dumnezeu să te ierte, suflet frumos!”.

Citește și: Mirela Vaida, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a fotografiat prezentatoarea în vacanță

Cântăreața a rămas șocată. Vedeta a ținut neapărat să clarifice lucrurile pentru fanii ei îngrijorați și a postat un mesaj pentru urmăritorii săi.

“Știam că pe TikTok, lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat “faimă” pe TikTok și din păcate am impresia că e vreun copil! Si asta e grav! Si tot din păcate generația se duce în această direcție care…ei se educă de pe TikTok…pentru că acolo își petrec ore în șir. Acolo devine un om “vedetă”, acolo opiesă devine “bună”, acolo hate-ul e la el acasa. Jocurile și vizualizările nu-s despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Reacția Mirelei Vaida după ce a văzut video-ul în care se anunța că a murit

Din nefericire, șirul de glume proaste a continuat și se pare că a apărut un clip pe care scria că în sicriul din video se află Mirela Vaida.

Citește și: Secretul siluetei Mirelei Vaida. Cum se menține prezentatoarea de la „Acces Direct” și cum a reușit să slăbească după trei nașteri

Prezentatoarea Access Direct mărturisește că nu știa nimic despre acest video și se bucură că nu are TikTok nici ea și nici cei apropiați pentru că altfel rudele ei s-ar fi speriat. Celebra artistă Mirela Vaida a avut de transmis un mesaj celor care fac asemenea glume.

“Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida a spus că își dorește ca fanii să o urmărească pe ea și să afle de la ea ce conținut postează, în loc să dea crezare conturilor mincinoase de TikTok.

Ultimele știri
x