Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Un scandal de proporţii a avut loc acasă la părinţii lui Viorel. Veronica şi soţul său au decis să meargă în satul natal, ca să-şi viziteze, fiecare dintre ei familiile, dar şi fiica. Însă, ceea ce s-a întâmplat după sosirea Veronicăi, la poarta socrilor, nimeni nu avea cum să prevestească.

Încărcată cu jucării Vero s-a dus să-și vadă fetița. Cu pași timizi, dar și nerăbdătoare Vulpița s-a îndreptat spre poarta familiei Stegaru, unde i-a dăruit fetiței câteva cadouri aduse la la Bucureșți.

Întâlnire cu scântei! Soții Stegaru au revenit la Blăgeșți! Cum a decurs întâlnirea cu mama lui Viorel! |VIDEO

Discuțiile dintre Viorel și mama sa, păreau că nu se mai termină, iar ca tacâmul să fie complet a apărut și tatăl lui Viorel.

Domnul Dumitru, tatăl lui Viorel și-a făcut însă apariția, foarte înverșunat și pornit împotriva celor doi, în special împotriva Veronicăi, dar și a cameramanului Acces Direct

Viorel din Blăgești, călcat în picioare! La propriu! Frumoasa maseuză Cristina l-a vindecat de suferință! |Video

Și cum apele între Viorel și mama sa nu s-au calmat, ba dimpotrivă conflictul a luat amploare în momentul în care a intervenit și tatăl lui Viorel care a aruncat cu pietre după cameramanul emisiunii, alungându-i din fața casei lui.

În timp ce Veronica alerga, spre deal, Viorel s-a întors să-și confrunte părinții.

Martorul lui Viorel Stegaru face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpiţa şi Rafaelo? Cuvinte acide între Rafa si Vio! |VIDEO

Veronica este supărată pe familia Stegaru și susține ca vrea să-și ia fetița la București, dar înainte de asta voia să-și ducă fetița și la casa părinților ei.

După scandalul iscat, cei doi soți au plecat dezamăgiți ca nu au putut lua fetița cu ei.

Urmăriți filmul alungării din Blăgești a soților Stegaru, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.