Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Rita Mureşan a dezvăluit ce s-a întâmplat în familia lui Razvan Ciobanu după ce mama a aflat de accident

 

Primul lucru pe care mama lui Răzvan l-ar fi făcut după ce a aflat că fiul său a murit a fost să meargă să-i caute sacoul preferat, ca să-l îmbrace. Rita Mureşan, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, a venit în platoul emisiunii Acces Direct să dea cărțile pe față.

A vorbit despre relația sa apropiată cu designerul, dar și despre felul în care acesta și-a trăit ultima parte a vieții.

"Noi ani de zile nu am mai avut absolut nimic, nici prieteni, nici nimic, eram eu cu el, că eram graşi amândoi. Eu am fost acolo când el a avut nevoie de mine. Sunt ani de zile în care am fost prieteni şi în care el a respirat adânc, şi-a revenit", a spus Rita Mureşan. 

Apar tot mai multe piese de puzzle atunci când vorbim despre moartea învăluită în mister a lui Răzvan Ciobanu. Imaginile cu designerul şi bărbatul de la care avea maşina de lux, conturează, parcă, şi mai bine filmul ultimei zile din viaţa lui.

Avocata sa, dar și prietena de-o viață, Laura Vicol, susține că Răzvan nu se mai droga și nu exclude varianta unei mâini criminale.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest