Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Românul cu puteri SUPRANATURALE! Virgil Bagiu sparge pietre cu mâna, bate cuie cu palma şi ţine un fier de călcat pe el!

 

Ai putea să juri că are puteri de supererou, dacă ai vedea ce lucruri inimaginabile poate să facă! Virgil Bagiu locuiește într-un cătun aproape uitat de lume. Însă, chiar și-așa, bărbatul de 58 de ani șochează pe oricine îi vede puterile parcă supraomenești.

Cine nu-l cunoaște poate avea senzația că s-a trezit într-una dintre producțiile hollywoodiene cu încasări uriașe sau că visează la eroii săi preferați din filmele sf. Realitatea este însă alta. Virgil este un pământean, care poate face lucruri nepământene. Românul nostru este un adevărat super erou, care trăiește și muncește alături de consătenii săi, iar calitățile sale sunt incredibile. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe