Căutare Live

Românul FENOMEN! Ernest Varga, spălător de vase într-un hotel din Oradea, a uimit întreaga țară! Nu are studii, dar cântă dumnezeiește!

Ernest Varga este un ofran crescut şi chinuit prin casele de copii. Astăzi, Ernest este spălător de vase într-un restaurant din Oradea. Bărbatul s-a refugiat în cântec pentru a uita de amintirile negre.

Muzica e chemarea sa. Aşa fascinează atenția trecătorilor. De la oameni mari, la prichindei care nu-şi pot lua ochii de la el. Este senzaţia oraşului, noua revelaţie şi poate noul fenomen care are deja o mulţime de fani. Fillmuleţul postat în mediul virtual unde Ernest cântă a strâns deja vizualizări record!

Un tânăr din Oradea s-a angajat ca spălător de vase, dar a devenit celebru peste noapte! Ce talent ascuns a ieșit la iveală

Talentul nativ al unui tânăr din Oradea uimeşte şi chiar şochează pe oricine ajunge să-l cunoască! Bărbatul s-a angajat spălător de vase în bucătăria unui hotel. Şi, la un moment dat, a început să cânte. Prima dată, doar cu vocea, însă - încurajat de patronul său - s-a apucat şi de pian! Și toată lumea a rămas fără cuvinte!

După ureche, pentru că nu a făcut nici măcar o lecţie cu un profesor. Iar acum exersează, zilnic, într-un parc din oraş, spre marea bucurie a celor care se plimbă pe alei.

Degetele mângâie clapele pianinei într-o armonie aproape perfectă, ca ale unui profesionist. Poate părea ireal, dar totul vine doar din talent şi pasiune, pentru că Ernest nu are educaţie muzicală. Deloc. Ba mai mult, abia acum trei luni a început de fapt să cunoască pianul.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Mama Claudia, terorizată de soțul ei! „Mi-a spart telefonul în cap, într-o zi aveam copilul în brațe și...”... Simona Gherghe, schimbare RADICALĂ de look! Vedeta a renunțat la părul blond...
Ultimele știri