Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Răzvan Ciobanu, reconstituire oră cu oră. 18 minute lipsesc de pe camerele de supraveghere din zona accidentului

Ziua de duminică a fost una zbuciumată pentru Răzvan Ciobanu. S-a reconstituit oră cu oră ce a făcut creatorul de modă înainte să îşi piardă viaţa. Şi nu doar ce a făcut, ci şi unde a fost. Dar lipsesc şi multe ore în care designerul s-a făcut nevăzut. Acestea sunt imaginile cu locurile în care a fost văzut regretatul designer.

Ziua de duminică a fost una zbuciumată pentru Răzvan Ciobanu. S-a reconstituit oră cu oră ce a făcut creatorul de modă înainte să îşi piardă viaţa. Şi nu doar ce a făcut, ci şi unde a fost.

Dar lipsesc şi multe ore în care designerul s-a făcut nevăzut. Acestea sunt imaginile cu locurile în care a fost văzut regretatul designer.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro