Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Momentul în care o fată de 17 ani, care a vrut să se înece, a fost scoasă degerată din apă. Imagini dure!

Ar fi vrut să încheie socotelile cu iubitul, cu viaţa, cu lumea, la doar 17 ani! Sătulă, pare-se, de un destin nemilos, o adolescentă a încercat să se sinucidă în apropierea unei hidrocentrale. Eleva a vrut să se sinucidă după ce tatăl i-a murit, mama a plecat la muncă în străinătate și iubitul voia să o părăsească.

Ar fi vrut să încheie socotelile cu iubitul, cu viaţa, cu lumea, la doar 17 ani! Sătulă, pare-se, de un destin nemilos, o adolescentă a încercat să se sinucidă în apropierea unei hidrocentrale. Eleva a vrut să se sinucidă după ce tatăl i-a murit, mama a plecat la muncă în străinătate și iubitul voia să o părăsească.

A avut însă parte de un colac aruncat parcă de o mână Divină! Pentru că doar o minune a făcut ca fata să supravieţuiască. Imaginile de la operaţiunea de salvare contra cronometru vă pot afecta emotional!

Au fost clipe crunte, pline de emoţie, aproape de agonie, între barajul de piatră, apă usturător de rece şi o barcă trimisă parcă de Dumnezeu pentru fata de 17 ani. Fata a ales calea cea mai cruntă, drumul cel mai negru, ca să evadeze, pare-se, dintr-o dezamăgire în dragoste: un. Drum spre moarte!

Tulburată, se pare, după o discuţie aprinsă cu iubitul ei, liceanca ar fi rătăcit o vreme în zona barajului Strejeşti, după care a hotărît să facă un gest care ar fi putut să o coste. viaţa! Însă angajaţii hidrocentralei i-au fost adevaraţi îngeri păzitori. Oamenii de acolo au zărit-o în apa sloi şi imediat i-au aruncat un colac de salvare astfel încât să nu fie luată de curenţi. La scurt timp după, au sosit şi cei de la ISU şi au început o operaţiune de salvare contra cronometru!

Eleva a vrut să se sinucidă după ce tatăl i-a murit, mama a plecat la muncă în străinătate și iubitul voia să o părăsească.

Au răsuflat apoi uşuraţi, după ce au aşezat-o pe fată în barca supravieţuirii şi au observat că tînăra dădea primele semne de viaţă. Atunci când, deşi aproape bocnă, eleva şi-a mişcat mâinile! Fata şi-a împreunat palmele, parcă în semn de mulţumire că îngerii salvatori au vegheat-o într-un moment care putea să-i aducă sfârşitul.

Se pare că eleva de liceu era invadată e gânduri sumbre, după o ceartă cu iubitul ei care părea să fie totul pentru ea. Asta mai ales de cînd mama ei a plecat la muncă în strainătate iar tatăl şi-a dat ultima suflare. De atunci, fata era crescută de bunică şi se pare că era mai timidă şi uşor închisă în lumea ei. O Lume care parcă s-a prăbuşit în clipa în care cel pe care-l iubea i-ar fi frânt inima. Return to index of stories...