Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Scandal în showbiz. Miss Irina, cuceritorul Rafaelo şi hairstylist-ul Adi Turcu, față-n față pentru prima oară: ”Ar fi ridicol să-ți treacă iubirea în două zile!”

Telenovela Miss Irina, Rafa și Adi este departe de final. Ieri, Rafaelo i-a arătat Irinei dovezile sale: imaginile în care cea care îi era iubită şi hairstilistul ei s-au întâlnit în creierii nopţii şi au stat singuri singurei în salonul lui Adi. Imagini pe care Rafa le-a obţinut, după ce a urmărit-o, mai ceva ca un detectiv, pe miss.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Adi Turcu și Irina au făcut publică discuția de pe Instagram făcută în seara în care s-au văzut la restaurant.

Mai mult de atât, Adi Turcu a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere cu ce s-a întâmplat în salon între Irina și celebrul hairstylist în seara zilei de opt martie.

De asemenea, în cadrul emisiunii, Irina a povestit că a vrut doar să-i facă o surpriză lui Rafaelo. Tocmai de aceea, ea a grăbit întâlnirea cu stilistul de sâmbătă.

Mai exact, la sfârșitul săptămânii trecute, ea l-a rugat pe hairstylist să o ajute să aranjeze o seară romantică cu Raffa. Era o supriză din partea ei pentru iubit. Pentru a pregăti surpriza, ea l-a păcălit pe Rafa că merge la un eveniment și când se întoarce o să îl sune să se întâlnească la ea acasă. Irina l-a rugat pe Adi să o ajute. Ar fi trebui să fie o seară perfectă, dar totul s-a întâmplat într-un scandal uriaș.

Află mai multe detalii despre acest caz, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro