Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

„Mi-am prins soțul făcând amor cu o minoră de 16 ani”. O femeie a trăit șocul vieții ei – Video

 

O femeie din Topoloveni și-a prins soțul făcând amor cu o minoră în vârstă de 16 ani, după ce, timp de aproape 15 ani, a avut o căsnicie fericită cu acesta, din care au rezultat doi copii.

„Acum 4 ani, chiar pe data de 8 martie, fostul meu soț a ales să își părăsească copiii, în primul rând. Mi-e foarte greu. În urmă cu 19 ani, ne-am luat din drag. Am fost o familie fericită, unită, ne-am respectat și ne-am iubit. Acum fiul nostru cel mare are 18 ani și cel mic are 15 ani. Soțul are 42 de ani”, a povestit femeia, la „Acces Direct”. 

Ea a spus că a aflat despre aventura soțului ei de la o persoană care a apelat-o telefonic, cu număr privat. Până la acel moment, spune ea, relația pe care o avea cu soțul ei era una normală. 

„Am fost la el, în pijamale și cizme. Tocmai își terminase actul sexual. Domnișoara era dezbrăcată complet”, a povestit femeia.

De cealaltă parte, bărbatul susține că fosta lui soție a avut relații intime cu mai mulți parteneri și că o amenință pe actuala lui iubită.

Mai multe detalii despre acest caz sunt disponibile în clipurile de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Urmăreşte emisiunea Acces direct, editii integrale, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/2hwA9td. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI