Imagini incendiare din culisele show-ului „Scena Misterelor”. Ce cadou a primit Nea Mărin de la Dan Negru

Veselie cât încape, o mulţime de celebrităţi, pe metru pătrat, şi mai ales suspans! Dan Negru revine în forţă şi într-o nouă formă de zile mari, pe „Scena Misterelor" unde îşi va lua coprezentator, pe nimeni altul decât Romică Țociu. Ce atmosferă am găsit însă în culise şi o mică parte din misterele pe care le ascunde Dan Negru, chiar acum.

Veselie cât încape, o mulţime de celebrităţi, pe metru pătrat, şi mai ales suspans! Dan Negru revine în forţă şi într-o nouă formă de zile mari, pe „Scena Misterelor" unde îşi va lua coprezentator, pe nimeni altul decât Romică Țociu. Ce atmosferă am găsit însă în culise şi o mică parte din misterele pe care le ascunde Dan Negru, chiar acum.

Veselie mare pe platoul emisiunii „Scena Misterelor”, noua emisiune de la Antena1! Vedetele care au trecut pe acolo s-au distrat copios, mai ales că era şi ziua Soranei!

Noutatea absolută adusă de „Scena Misterelor” este că Dan Negru are şi un coprezentator.

„Când am aflat de propunerea celor de la Antena 1, mi-am luat o cască de motociclist, că Dan Negru dă din mâini și nu am vrut să plec zgâriat acasă. La vară vreau să îl angajez pe post de ventilator că face curent”, a povestit Romică Țociu.

CUM SE ÎNȚELEG DAN NEGRU ȘI ROMICĂ ȚOCIU

„El e profesor la aşa ceva iar eu sunt academician, așa că lucrurile vor ieși foarte mișto! Ce este foarte interesant este că au venit foarte mulți artști care s-au bucurat de proiectul ăsta. O să vedeți zeci de măști minunate!

Eu cu Dan mă înţeleg perfect prin semne! Chiar m-a salutat astăzi, mi-a zis „Salut” la 10 şi „Romică” pe la 12”, a povestit Romică Țociu.

Ce mistere se ascund în cabina lui Dan Negru și ce alte suprize ne așteaptă la „Scena Misterelor”, în materialul video de mai jos:

Ultimele știri