Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida și a copiilor ei. Ce decizie a luat prezentatoarea

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, face schimbări mari în viața de familie. Iată ce decizie a luat aceasta

Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida și a copiilor ei. Ce decizie a luat prezentatoarea

Deși este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, viața nu e deloc ușoară pentru Mirela Vaida, mamă a trei copii. Anul trecut, la vârsta de 37 de ani, aceasta și-a mărit familia cu încă un membru, băiețelul primind numele Tudor Ștefan.

Mirela Vaida are o fetiță de aproximativ cinci ani, un băiat (care a împlinit recent patru ani) și un alt băiat, în vârstă de un an! Iată ce decizie a luat prezentatoarea vizavi de copiii ei

"Doamnelor și domnilor nici nu mai știu cum mă cheamă, trec printr-o transformare a copiilor, gata, îi fac bărbați, nu se mai poate!

Am mutat copiii singuri, în dormitorul lor, gata, nu se mai poate! Până când, eu cu ălă mic să dorm și ta-su cu ala mijlociu, asta nu e familie, n-ai cum s-o ții așa la nesfârșit. Și dacă vine bona, nu vine bona, vine soacra, nu vine soacra, copiii depindeau de un adult să doarmă.

Și am zis gata, stop, copiii dorm cu veioza aprinsă, ușile deschise, în camera lor. Vă dați seama că nu dormim niciunii, nici ei, nici noi, până ne învățam, dar până atunci suntem praf și pulbere de nici nu mai știu cum mă cheamă! Dar nu mă las, vă zic peste două zile care pică primul.

Dar dacă nu îi învățăm de mici să fie independeți, noi mamaele de băieți, ce fel de bărbați creștem!?", spune Mirela Vaida.

Cum arată și cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Pentru cei care nu știu, Mirela Vaida are o căsnicie fericită alături de Alexandru Vaida încă din anul 2009. Cei doi au împreună trei copii și vedeta se laudă adesea cu relația extrem de special pe care o are cu soacra sa.

Soțul Mirelei Vaida deține în prezent funcția de director comercial al unei firme cu sediul în Sibiu. Mai mult decât atât, tot din declarațiile vedetei reiese faptul că acesta este ardelean de origine.

Vezi poze cu soțul Mirelei Vaida >>>>>>>>>>> AICI

Ultimele știri