Căutare Live

SECRETE din culisele serialului „Fructul oprit”! Michaela Prosan a făcut dezvăluirea momentului!

Liviu Vârciu a licitat pentru soţia sa, Doiniţa Oancea, dar a şi recunoscut că are probleme de sănătate. Asta s-a întâmplat în culisele platourilor de filmare de la Snagov, acolo unde actorii din serialul "Fructul oprit" se pregătesc pentru începerea noului sezon! Ce secrete ies la iveală?

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea şi Liviu Vârciu sunt doar câţiva dintre actorii pe care îi veţi revedea, începând din această seară, la Antena 1.

Ce surprize v-au pregătit veţi afla la ora 20:00, când începe al doilea sezon al serialului "Fructul oprit". Dar până atunci, vă poftim în culisele serialului fenomen!

Agitaţie mare la Snagov. Se pregăteşte lansarea sezonului doi din serialul „Fructul oprit” iar o echipă a emisiunii „Acces direct” a dat buzna să arate cum mai e atmosfera la faţa locului.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli cele mai tari detalii din noul sezon al serialului „Fructul oprit”!

Dezvăluire cutremurătoare! O tânără a devenit victima unui polițist! „S-a urcat cu picioarele pe mine”... Marian și Viorica, supraviețuitori ai orfelinatul de la Siret: „Ne băteau până la os și apoi...”...
Ultimele știri