Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Secrete ale actorilor din Liber că pasărea cerului, dezvăluite! „Uneori se poartă urât cu oamenii”

 

Liber ca pasărea cerului a avut o premieră demnă de Hollywood! Actorii au ales ţinute care mai de care mai strălucitoare şi extravagante la vizionarea primului episod și au dezvăluit secrete despre cel mai nou serial de comedie de la Antena 1.

„Pentru noi este o super experiență. Este exact cum a spus (Marius Florea Vizante, n.r.) – ne-am cățărat unul pe celălalt, adică unul venea cu o idee, celălalt venea cu o altă idee. Asta înseamnă să fii viu, creativ și asta mi-am și dorit de la bun început”, a spus Ștefan Bănică.

„E un serial la care am muncit cu drag și spor. Este un film-serial cu oameni care reușesc, care nu reușesc, care râd, care plâng – așa cum e în viață”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Actorul a vorbit și despre personajul lui din Liber ca pasărea cerului, Orlando, precizând că unii oameni se vor regăsi sau își vor dori să se regăsească în acesta.

„Personajul meu este o tipologie umană în care unii se vor regăsi sau alții și-ar dori să se regăsească. Este cel care ia viața pozitiv și găsește o soluție de fiecare dată, indiferent că e vorba de o șmecherie mică sau… Este cel care trăiește viața din plin. Într-un fel, aceasta este și frumusețea filmului – e vorba de doi bărbați trecuți de 40 de ani care au rămas sufletește la inocența adolescenței”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

„E un film care nu caută râsul cu orice preț. E un produs foarte corect față de telespectatori și eu cred că se vor regăsi mulți în personaje și că va plăcea și unui copil de 10 ani – am verificat pe fiica mea – și unui centenar”, a spus și Marius Florea Vizante.

Despre Ducu, personajul lu, Marius Florea Vizante a spus că este bucuros că nu se află în situația lui.

„Tocmai și-a pierdut casa, mașina, iar soția a plecat cu copiii la sora ei. Mulțumesc lui Dumnezeu, situația mea nu este aceeași. Am scăpat de rate, soția e acasă, copilul e acasă, mașina încă merge”, a spus actorul.

Jojo crede că se regăsește într-o oarecare măsură în personajul ei, Stela, deși există și diferențe uriașe între ele.

„Mă regăsesc în Stela, pentru că și eu sunt o artistă boemă, zăpăcită, foarte vorbăreață. Însă, din toate celelalte puncte de vedere nu mă regăsesc. Ea este foarte bogată, este excentrică, are tot felul de probleme existențiale, e foarte bossy, uneori se poartă urât cu oamenii, ceea ce eu nu fac. E un personaj haios și fain pe care ajungi să îl înțelegi la un moment dat, pentru că ea trece printr-un divorț, este foarte sensibilă, însă este și regina Centrului Vechi, deoarece moștenește 87 de proprietăți acolo”, a explicat Jojo.

„Este un personaj senzaţional. Nu ştiu cum de i-a venit regizorului şi creatorului Răzvan Săvescu, ideea să creeze acest persoanj minunat. Este practic. am zis eu că este ca o furtună, ca o tornadă şi atât de eferfescentă, o bogătaşă din asta excentrică, dar foarte sufletistă”, a adăugat ea.

Regizorul serialului „Liber ca pasărea cerului”, Răzvan Săvescu, a spus că a fost foarte plăcut munca la acest proiect.

„Ştefan ştia demult de acest proiect. Era în măsură. Ştia că pentru mine Orlando, personajul principal, e el. Şi a fost foarte firesc şi foarte plăcută munca. Eu fiind şi actor, am fost angajat la Bulandra ani de zile, coleg cu Ştefan, avem şi o relaţie de prietenie separată de ani de zile. Cu Vizante la fel, deci a fost ca în familie. Nu întâmplător am creat acest serial pentru ei, cunoscându-i foarte bine ceea ce fac şi pentru ei doi nu s-au dat casting-uri, ca să spun aşa. I-am aşteptat câţiva ani de zile, să îi prind, să pot lucra împreună cu ei”, a spus Răzvan Săvescu.

„Eu sper, evident, şi cred, din experienţa mea îndelungată de televiziune, că se naşte un cuplu comic important pentru televiziunea din România. Ultima oară m-am simţit bine când am dat drumul la glume, la situaţii, la tot ce o să vadă, sper, publicul. Şi sper să aprecieze acest serial. Şi ei la rândul lor, să se simtă, pentru această oră pe care le-o oferim, de acum duminică de dumincă pe Antena 1, să se simtă şi ei liberi. Să râdă!”, a adăugat regizorul.

Urmăriți declarațiile complete ale echipei care a lucrat la „Liber ca pasărea cerului” în clipul de mai sus din „Acces Direct”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI