Secretele lui Viorel, date în vileag de terapeut! Ce ascunde soțul Vulpiței! |Video

După ce s-a plâns că nu mai poate de dureri de spate, Viorel a mers, dis de dimineaţă, la un terapeut. Aici, pe lângă masaj, terapeutul i-a citit pe chip. Ce secrete ascunde soțul VUlpiței.

După ce s-a plânns de dureri de spate, Viorel a plecat la terapeut. Însă, până să se întindă pe masa de masaj a terapeutului Cristina, specialist în citirea pe chip, aceasta i-a dezvăluit toate secretele pe care le ascundea Viorel.

Conform terapeutului, Viorel are reacții răutăcioase din cauza problemelor din coplilărie. Legat de muncă se pare că lui Viorel îî place mai mult să gândească decât să muncească.

Rafaelo, Vulpița și Viorel, hit de zile mari! „Om bogat sau om sărac”, marea lansare, la Acces Direct! VIDEO

Atunci când oferă ceva, așteaptă mereu altceva la schimb. Este în schimb o persoana foarte serioaă și ține la stabilitate. Are multă nevoie de atenție, chiar și într-o relație. Se simte puțin lăsat în spate și eclipsat de Vulpița, care captează toata atenția fanilor. Așa că el se simte în umbra Vulpiței.

Viorel este răbdător, dar și determinat. Siguranța este foarte importantă pentru el, dar niciodată nu va munci pe șantier.

Este o persoană fantezistă și răbdătoare.

Viorel ascultă doar ce îl interesează. Are o minte deschisă, poate face mai multe lucruri simultan, au fost câteva dintre dezvăluirile oe care le-a făcut specialistul în citit pe chip, despre Viorel Stegaru din Blăgeșți.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Ultimele știri