Ședinţă foto incendiară!Veronica Stegaru a pozat ca o adevărată divă! |Video

Vulpiţa, Viorel şi Rafaelo au înregistrat prima piesă în trei. Aşa că, artiştii au hotărât să facă şi o şedinţă foto împreună. Un shooting de colecţie, pentru care Vulpiţa s-a pregătit ca o adevărată divă. Iar ritualul de înfrumuseţare a început de la primele ore ale dimineţii.

Pentru realizare videoclipului pe care l-au pregătit Rafa, Viorel și Vulpița, cei doi soți au avut parte de răsfăț. Au fost la o ședință de shooting, iar pentru asta s-au pregățit în cel mai mic detaliu.

Cu look-ul schimbat, îmbrăcata într-o rochie strălucitoare, plină de paiete și broderie, așa a apărut Vulpița la ședința foto. Viorel la fel de elegant, îmbracat la patru ace.

Pregătiri de aniversare! Rafaelo, ajutorul lui Viorel pentru împăcare! Ce surprize i s-au pregătit Vulpiței! |Video

Veronica a dat startul shotting-ului, iar la un moment dat a venit și Viorel în cadru. Soțul Vulpiței nu a ratat momentul de a o lua în brațe pe frumoasa lui Vulpița.

Parca era o adevărata diva, așa s-a comportat Veronica, tânăra de la Blăgești, care pur și simplu strălucea în rochia creata de Sonia Trifan.

Cei trei nu au ezitat să fredoneze melodia pe care au pregațit-o împreună.

Viorele, iar ai încurcat-o! Dezvăluire șoc! Vulpița îl đă de gol pe soțul infidel!

Vulpița a ascultta și indicațiile primite de la Rafaelo, astfel încât sa iasă totul perfect.

Într-un cadru frumos, după cinci ore de ședință foto, cei trei au lăsat impresiile, dar se pare ca deși păreau mai apropiați ca niciodată, Vulpița este de neînduplecat. Ea nu are de gând să-l ierte pe Viorel pentru ce i-a făcut de-a lungul timpului.

Ultimele știri