Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Sergio Ștefano, acuzat că a contribuit la dispariția unei tinere mame. Ce a spus Ana când a răspuns, în final, la telefon

Sergio Ștefano este acuzat, de mama unei fete, că ar fi contribuit la dispariția tinerei cu cei trei copii ai săi. Georgeta Dogaru spune că bărbatul i-ar fi dus pe aceștia în Anglia.

Ana, care are 25 de ani, l-ar fi cunoscut pe Sergio pe o rețea de socializare

Instagram

Ana, care are 25 de ani, l-ar fi cunoscut pe Sergio pe o rețea de socializare.

”Ea s-a îndrăgostit de Sergio, vorbea de dinainte cu el. I-a promis că o ia de nevastă și cu cei trei copii. A întrebat-o dacă are bani în casă, ea i-a spus că 250 de milioane. Pe filmare se vede cum el o ia de acolo, plasează în mașina neagră acești doi copii”, așa sună mărturia doamnei Georgeta.

Citește și: Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida și a copiilor ei. Ce decizie a luat prezentatoarea

Mama fetei se teme de ce e mai rău și crede că tânăra este amenințată.

”De ce nu a lăsat-o să vorbească la telefon cum vorbeam în Germania? Vorbeam ore în șir cu fata mea”, a spus femeia care a apelat la ajutorul emisiunii Acces Direct pentru a afla informații despre fiica sa.

Ce spune fiica femei, Ana, despre plecarea de acasă

Tânăra a intervenit telefonic și a afirmat că se află în drum spre România. Ea a specificat, de asemenea, că nu s-a îndrăgostit de Sergio.

”Eu sunt foarte bine cu copiii mei. Sergio m-a ajutat... Am fugit de la soțul meu pentru că m-a bătut. El știe foarte bine pumnii pe care mi i-a dat în burtă și când am fost gravidă cu copiii. Mama mea știe foarte bine”, a precizat Ana.

Citește și: Cum trece Andreea Bălan peste greutățile vieții. Confesiunile vedetei despre cum e sa fie mamă singură

Cu toate acestea, mama Georgeta nu crede un cuvânt. Ea neagă faptul că ginerele său este violent și spune că Sergio avea, de fapt, alte planuri cu fata.

Mai multe detalii despre acest caz în videoclipurile atașate:

Cine sunt Ana, fiica Georgetei Dogaru, și Sergio Ștefano

Ana are 25 de ani și este originară din Bacău. Tânăra este căsătorită și este mama a trei copii. Locuiește în Germania cu soțul său, de unde a fost ajutată să plece de către Sergio Ștefano.

Tânărul Sergio s-a făcut cunoscut odată cu apariția în cadrul unui show matrimonial, unde nu a reușit să își facă o relație. Popularitatea câștigată atunci s-a văzut și în evoluția contului său de Facebook, rețea unde a cunoscut-o pe Ana.

Video