Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Sexy Vika Jigulina are o viață ce bate filmul! Bunicii i-au fost deportați, a făcut bișniță cu telefoane, are un bloc în București și a devenit DJ la 16 ani!

Dj Vika Jigulina are milioane de fani în toată lumea, însă puţini ştiu povestea fabuloasă din spatele zâmbetului ei impecabil! Ce avere are frumoasa brunetă și ce secrete ascunde?

Dj Vika Jigulina are milioane de fani în toată lumea, însă puţini ştiu povestea fabuloasă din spatele zâmbetului ei impecabil! Ce avere are frumoasa brunetă și ce secrete ascunde?

Artista de 33 de ani a vorbit despre viaţa ei, dincolo de pupitrul de DJ. A vorbit despre familia sa şi despre cum străbunicii ei au fost deportaţi pentru că erau bogaţi, dar şi despre cum a cucerit lumea cu talentul ei la doar 17 ani!

Vika Jigulina a devenit DJ la doar 16 ani, a făcut bișniță cu telefoane și are un trecut demn de filme!

Celebrul artist Edward Maya a fost instant cucerit de talentul adolescentei, care a fost supranumită apoi „Prințesa platanelor”!

Frumoasa brunetă a devenit cunoscută în România după show-urile de afară! Dar pe lângă cariera ei muzicală, Vika Jigulina a construit un bloc în zona Dorobanți din București, are numeroase premii și un palmares greu de egalat!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro