Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Și-a îndeplinit cel mai mare vis! Vulpița, dans nebunesc pentru Tzancă Uraganu

Celebrul manelist Tzancă Uraganu a primit-o pe Veronica la studioul de înregistrări. Nu doar ca să o cunoască, ci şi ca să dea o prodă de dans, aşa cum ea şi-a dorit!

Ieri, după emisiune, celebrul manelist a primit-o pe Veronica la studioul de înregistrări. Nu doar ca să o cunoască, ci şi ca să dea o prodă de dans, aşa cum ea şi-a dorit!

„Mi-am dorit foarte mult să-l cunosc pe Tzancă Uraganul.”, a mărturisit Vulpița emoționată.

Viorel privește uimit imaginile cu soția s-a în timp ce îi dansa nebunește lui Tzancă Uraganul. Mișcările ei lascive sunt greu de uitat!

Veronica susține că vrea să-l lase pe Viorel să se întoarcă acasă, iar ea să rămână la București. Pentru a reuși acest lucru, Vulpița i-a arătat manelistului tot ce poate.

Eu sunt un om care ajut un om, dacă pot şi am posibilitatea şi am înţeles de la echipa şi de la prietenii noştri de la Acces Direct că ea îşi doreşte foarte mult să ajungă la mine, să mă cunoască, să mă vadă şi de ce nu. - a spus Tzancă Uraganul

Însă, înainte să dea proba de dans pe care şi-a dorit-o, Veronica a stat puţin de vorbă cu Tzancă Uraganu. Manelistul și-a dorit să afle chiar de la ea dacă și-a înșelat sau nu soțul și dacă are de gând să se cumințească.

I-am promis că nu îl mai înşel, dar ce vrei să îi fac. Asta e. - A mărturist Veronica

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro