Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Bunica Mariana e sfâşiată! Și-a îngropat fiica și acum își pierde și nepoțelul? O să te îngrozeşti când o să afli de ce vrea bărbatul să ia copilul!

O bunică a ajuns în pragul disperării, după ce a aflat că ar putea să rămână fără nepoțelul pe care îl crește de când avea opt luni. Cel care ar vrea să o despartă pe bunică de nepoțel, ar fi chiar tatăl copilului, care s-a eliberat recent din închisoare.

Bărbatul ar lupta pentru fiul lui, doar ca să obțină casa pe care copilul a primit-o moștenire, după ce mama lui a. murit, acuză bunica.

Mariana își crește nepotul încă de când acesta avea opt luni. Fiica ei s-a mutat cu cel mic la ea imediat după ce tatăl copilului a ajuns la închisoare, deoarece ar fi fost gonită de socri. Două dintre fiicele ei, printre care și mama copilului, au murit într-un accident de mașină, în urmă cu un an și opt luni. Mama copilului avea 20 de ani, când și-a pierdut viața, în timp ce sora ei avea 18 ani.

Tatăl copilului a fost închis, pentru furt, până în vara acestui an. Mariana susține că a fost sunată de ginerele ei imediat cum acesta s-a eliberat din închisoare. Acesta a rugat-o să i-l ducă pe cel mic, ca să îl vadă, deoarece el nu putea să părăsească localitatea. Femeia susține că s-a întâlnit cu ginerele ei într-un hipermarket. Bărbatul i-ar fi cumpărat copilului câteva haine și i-ar fi dat femeii 200 de lei, ca să îi mai cumpere copilului ce îi trebuie.

La două săptămâni de la întâlnirea cu ginerele ei, Mariana ar fi fost sunată de bărbat. Bărbatul ar fi sunat-o ca să o anunțe că vrea să îl ia pe cel mic la el, însă aceasta nu vrea să renunțe la copil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro