Căutare Live

Sicilianca, apariție surpriză alături de Vulpița și Viorel! A făcut spectacol în bucătărie și l-a pus la colț pe Vulpoi

Viorel și Vulpița au intrat în bucătărie pentru a pregăti masa de Paște. Nefiind inițiați în artele culinare, au avut un ajutor special! Amalia Bellantoni, sicilianca care a încins platoul emisiunii Chefi la cuțite și-a făcut apariția în caa Vulpoilor!

Acceași postură, același ton și aceelași flei care a consacrat-o pe strălucitoarea blondină! Decolteul nu a lipsit, cum nu a lipsit niciodată din aparițiile ei energizante.

Vulpița s-a dovedit a fi o asistentă remarcabilă, iar Viorel un Chef bucătar cam nepriceput, noroc de voce și de costum. Viorele, Viorele, ce te faci cu două femei în casă?

Sicilianca își scoate exigența la înaintare și vrea să-și dovedească veleitățile care au făcut-o cunoscută în bucătărie. Găteșe cozonaci și coastă în stil pretențios, exact așa cum își dorește ca totul din jurul ei să arate.

Vă mai amintiți de Sicilianca?

Scorpia de la emisiunea Chefi la cuţite este adevăratul șef al casei! Soţul stă drept în faţa ei și nu îi iese din vorbă! Cum arată casa în care locuiește Amalia Bellantoni, cunoscută publicului și ca „Sicilianca”?

Incredibil! Sicilianca nu s-a mai ascuns! Unde locuiește Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite!

Amalia Bellantoni are cu ce se mândri, căci Sicilianca are nu doar un restaraunt extrem de apreciat, ci și o casă ce te face să te gândești la frumoasa Italie!

Amalia Sicilianca de la Chefi la cuțite, la un pas să fie bătută de față cu toată lumea! „Va ajunge la doi metri sub pământ”

Amalia Bellantoni este căsătorită cu un sicilian, pe care l-a cunoscut în Republica Moldova. S-au întâlnit într-un tren. El i-a spus că îți dorește să ia o pauză de la viața zbuciumată pe care a avut-o în București.

Amalia Bellantoni a încins spiritele pe internet! S-a fotografiat într-un costum sexi de Crăciuniță, ce a lăsat mult la vedere!

După ce a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, Amalia Bellantoni a izbucnit în plâns. „Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a fost explicația pe care a găsit-o ea pentru eliminarea ei din concurs.

Premieră absolută! Am aflat ce face Vulpița, atunci când nu se filmează sau se „rupe pe manele”. Bravo, Veronica!... Surpriză de proporții! Vulpița și Viorel, din nou părinți: "Încă doi copii ne mai dorim"...
Ultimele știri