Căutare Live

Simona Gherghe a făcut marele anunț! Cristina Cioran o va înlocui la „Acces Direct”! Ce cadou i-a adus vedeta la preluarea ștafetei - Video

Simona Gherghe a anunțat, vineri, cine va fi noul prezentator al emisiunii „Acces Direct", după ce ea se va retrage, pentru a da naștere celui de-al doilea copil al ei.

Simona Gherghe a anunțat, vineri, că noua prezentatoare a emisiunii „Acces Direct" va fi, începând de săptămâna viitoare, Cristina Cioran. Vedeta i-a adus Simonei Gherghe un cadou la preluarea de ștafetă și a primit în schimb un avertisment în schimb.

„Este fată, este blondă. Nu vă spun mai multe”, a spus Simona Gherghe la începutul ediției de vineri a emisiunii „Acces Direct”, provocându-și telespectatorii să ghicească numele celei care o va înlocui.

„Ce nu știe viitoarea prezentatoare a emisiunii Acces Direct este că… Cred că în curând o să fie însărcinată. Dacă e să judecăm după ce s-a întâmplat, cum Mirela Vaida mi-a ținut mie locul și la câteva luni a rămas și ea însărcinată, m-am întors eu și apoi am rămas și eu însărcinată…”, a glumit Simona Gherghe.

Abia la finalul acestei ediții, ultima la care va mai fi prezentă înainte de a naște, Simona Gherghe a dezvălui că cea care va prezenta în locul ei „Acces Direct” este Cristina Cioran.

Cristina Cioran i-a adus cadou un biberon Simonei Gherghe și i-a urat să fie fericită. În schimb, Simona Gherghe a avertizat-o că este posibil să rămână însărcinată după perioada ei la „Acces Direct”.

„Doamne ajută! Îmi doresc. Ar fi minunat”, a răspuns Cristina Cioran.

Urmăriți anunțul făcut de Simona Gherghe la începutul ediției „Acces Direct”, dar și predarea de ștafetă către Cristina Cioran, în clipurile de mai sus.

Cristina Cioran va prezenta emisiunea „Acces Direct", la Antena 1... Emoții mari în platoul „Acces Direct”! Simona Gherghe i-a predat ștafeta Cristinei Cioran! Ce lecție importantă i-a dat....
Ultimele știri