Live acum
Prime Time 20:00iUmor (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Veste BOMBĂ! Simona Gherghe a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook: „Vine bebe... 2”

Simona Gherghe a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că este însărcinată pentru a doua oară. Ceea ce părea a fi un zvon, s-a confirmat astăzi, 29 noiembrie, chiar în ziua în care Antena 1 împlinește 25 de ani de existență

Simona Gherghe a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că este însărcinată pentru a doua oară. Ceea ce părea a fi un zvon, s-a confirmat astăzi, 29 noiembrie, chiar în ziua în care Antena 1 împlinește 25 de ani de existență.

„Cumva, prin nu stiu ce minune,
Cand nimeni, nimeni nu se astepta,
Un suflet mic si-a ales... familia!

Ana, mama si tata te asteapta! ❤️ #VINEBEBE2”

Acesta a fost mesajul postat de vedeta Antenei 1Simona Gherghe pe contul său oficial de Facebook, mesaj, care într-un timp record, a adunat sute de like-uri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!