Căutare Live

Emoții mari în platoul „Acces Direct”! Simona Gherghe i-a predat ștafeta Cristinei Cioran! Ce lecție importantă i-a dat. „Te vei obișnui”

Simona Gherghe i-a predat ștafeta Cristinei Cioran, vineri, la „Acces Direct”, pentru următoarele luni, dar nu înainte de a-i da un sfat important.

Simona Gherghe i-a predat ștafeta Cristinei Cioran, vineri, la „Acces Direct”, pentru următoarele luni, dar nu înainte de a-i da un sfat important.

„Eu vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit. O să îmi lipsească foarte mult starea asta de live. E o adrenalină specială pe care ți-o dă live-ul. E o problemă până când nasc – îmi este foarte somn după-amiază și le cer iertare celor de acasă că poate s-au prins. Uneori simțeam că îmi pică ochii în gură, nu mai puteam de somn. O să încerc să dorm un pic. După ce voi naște, mă voi uita la voi. Sper să mă lase bebe. Sper să fie cuminte. Eu am încredere că emisiunea rămâne pe mâini bune, colegii mei la fel – o să faceți o echipă grozavă”, a spus Simona Gherghe.

Cristina Cioran a spus că subiectele prezentate la „Acces Direct” i se par dificile și că nu știe cum a reușit Simona Gherghe să își gestioneze starea emoțională în tot acest timp.

„O să te obișnuiești să lași aici tot ce ai văzut și să te duci acasă și să îți vezi de viața ta și de familia ta, încercând să te eliberezi. Aceste subiecte fac parte din România reală”, a spus Simona Gherghe.

„Să nu mă cerți de acasă, uitându-te la televizor. Abia aștept să încep luni. Sunt emoționată, pentru că bocancii sunt destul de greu de încălțat. Iubitul meu s-a emoționat foarte tare când a aflat, dar cea mai emoționată a fost mama”, a dezvăluit Cristina Cioran.

Simona Gherghe a primit tort și un buchet de flori superb din partea echipei „Acces Direct”.

Simona Gherghe a făcut marele anunț! Cristina Cioran o va înlocui la „Acces Direct”! Ce cadou i-a adus vedeta la preluar... Simona Gherghe, înainte de a deveni mamă: „M-am speriat după ceea ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan”. Ce va face înainte...
Ultimele știri