Căutare Live

Simona Halep a revenit în România. Campioana de la Roland Garror a plâns pe teren: "Nu s-a mai întâmplat vreodată să se cânte în cuvinte imnul câştigătorului. A fost un moment emoţionant"

Simona Halep a declarat, la sosirea la Bucureşti, că în momentul intonării imnului României la Roland Garros a trăit cel mai frumos moment al carierei şi vieţii ei.

Simona Halep a declarat, la sosirea la Bucureşti, că în momentul intonării imnului României la Roland Garros a trăit cel mai frumos moment al carierei şi vieţii ei.

"Mă bucur foarte mult că văd atâţia de mulţi oameni că se bucură de acest trofeu. Nu este prea mare, dar să ne bucurăm de el. Le mulţumesc tuturor celor care au pus câte o cărămidă la această performanţă, familiei mele, tuturor fanilor, cred că sunt jucătoarea cu cei mai mulţi suporteri la toate meciurile. Acasă este mereu bine, sunt bucuroasă, că sunt aici. Acest trofeu este şi al meu şi al României, aici am crescut, aici m-am antrenat şi aici am reuşit să aduc trofeul de la Roland Garros", a declarat Halep.

"Cel mai frumos moment al carierei şi al vieţii mele a fost când s-a cântat imnul României la Roland Garros, spectatorii au cântat imnul, am încercat şi eu, dar eram emoţionată şi nu am reuşit până la capăt. Organizatorii mi-au spus că nu s-a mai întâmplat vreodată să se cânte cu cuvinte imnul câştigătorului. A fost un moment emoţionant, deosebit, rar îmi dau lacrimile pe teren", a mai spus Halep.

Liderul WTA, Simona Halep, câştigătoare la Roland Garros, a sosit, luni, la Bucureşti, ea fiind primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă. Simona Halep a coborât din avion având în braţe o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

În această seară, de la ora 20.00, Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros într-o ceremonie pe Arena Naţională.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Răsturnare de situație în cazul tinerei care a fost bătută în mijlocul zilei, în Brașov! Ce spune agresorul: ”Am interve... Imagini scandaloase! Elevii unui liceu sunt terorizați! Unul dintre ei a anunțat că vrea să se sinucidă!...
Ultimele știri