Căutare Live

Video. Simona Halep, primire regală pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă! Trofeul de la Wimbledon a ajuns în România!

Acasă, ca o regină veritabilă! Aşa se întoarce sportiva din Constanţa care a îngenunchiat tot Mapamondul, după victoria de la Wimbledon!

Acasă, ca o regină veritabilă! Aşa se întoarce sportiva din Constanţa care a îngenunchiat tot mapamondul, după victoria de la Wimbledon!

Millioane de români au trăit, împreună cu minunata noastră campioană, cea mai palpitantă oră sau mai bine zis, cele mai copleşitoare 55 de minute, cât a avut nevoie Simona ca să-şi învingă adversara şi să bifeze cea mai tare victorie!

A fost darul de suflet pe care i l-a promis mamei sale, iar Simona s-a tinut de cuvânt! Iar după ce ducesa Kate Middleton a ținut s-o felicite personal, azi e rândul românilor să-i mulţumească pentru darul incredibil făcut întregii ţări!

Pe pista Aeroportului Henri Coandă, Simona Halep a fost așteptată și felicitată de Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Românca de 27 de ani, locul 4 WTA momentan, a cucerit trofeul după ce-a răpus-o pe Serena Williams, 37 de ani, 10 WTA. În țară, terasele au fost pline de oameni care au trăit finala alături de conaționala noastră, apoi în metrou sau în diverse mijloace de transport în comun ecranele smartphone-urilor au fost pline de imagini cu Simo după triumf.

O întrevedere specială a avut constănțeanca, în schimb, cu ducesa Kate Middleton, care a ținut s-o felicite personal după marea victorie. Românca a făcut și o plecăciune când a întâlnit-o pe ducesă, iar aceasta din urmă i-a urat să se bucure de momentele acestei victorii senzaționale: „Ai jucat foarte bine! Ți-ai depășit temerile. Ai făcut un joc incredibil. A fost cu adevărat extraordinar! Savurează acest moment, bucură-te de sărbătoare!”

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

„E ceva special. Nu pot descrie acest sentiment. Nu mi-a zis nimic pentru că plângea. E mai emotivă așa. Am îmbrățișat-o și am sărutat-o”, a spus Halep. Momentul emoționant în care Simona își îmbrățișează mama a fost surprins de camerele de fotografiat.

Înainte de meci, Halep a mărturisit că pe lângă faptul că își dorea foarte tare să ajungă din nou într-o finală de Grand Șlem, a fost și dorința mamei ei să o vadă jucând în finala de la Wimbledon.

Ultimele știri
x