Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Socrii i-au făcut bagajul! Veronica Stegaru, în lacrimi: Nu vreau să plec, nu am unde să mă duc!

Dezvăluiri incredibile în povestea soţiei de 22 de ani, care susţine că ar fi fost răpită de trei indivizi şi mai apoi abuzată pe câmp. Socrii tinerei au luat azi o decizie radicală.

Socrii tinerei au luat azi o decizie radicală, iar un nou bărbat misterios face dezvăluiri şocante. Dezvăluiri pe care le probează cu dovezi clare! Tot azi, tânăra soţie care s-a plâns că ar fi fost violată a fost la detectorul de minciuni.

Detalii importante: Veronica şi Viorel Stegaru sunt căsătoriţi legal de aproape 5 ani. Au împreună o fetiţă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut la biserica, pe când tânăra avea 17 ani. Veronica a trăit intr-o familie violenta, care o bătea. Viorel a vrut să o ajute și să o scape din ghearele familiei, cu care s-a certat de nenumărate ori. Părinții lui Viorel l-au acuzat ca el le-a sechestrat fata. Veronica spune ca nu vorbește în acest moment cu cei din familia ei, pentru că aceștia ar fi încercat să o omoare prin înec.

Cum l-a răsplătit Veronica pe Viorel?

Veronica a început să vorbească pe Facebook cu mai mulți bărbați și să-și dea întâlnire cu aceștia pe ascuns. Mai mult, tânăra mămâcă a întreținut relații intime cu aceștia și plănuia să figă de acasă. Pentru că lucrurile nu au mers așa cum a plănui, fata a inventat o poveste și a spus că a fost răpită și violată.

Ce spus socrii după ce au aflat adevărul?

Părinții lui Viorel, socrii Veronicăi, au apărat-o și au susținut-o pe fată la început, însă lucrurile s-au schimbat atunci când au aflat adevărul.

Supărați și umiliți în fața sătenilor, socrii au luat decizia de a o da afară pe Veronica din casa lor. Mai mult, oamenii i-au făcut deja bagajul și l-au scos la ușă.

Citește și: Telenovelă sătească cu răpire, viol și acuzații de corupție. Soțul Veronica: Vreau divorț!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!