Sora secretă a lui Pepe, dezvăluiri despre cântăreț. Cum arată aceasta și ce a avut să-i transmită fratelui ei

Este unul dintre cei şapte copii ai lui Ion Talent Pascu şi sora lui Pepe. Muzica o face să radieze de fericire şi luptă să devină o artistă cunoscută, însă nu ar fi încurajată de faimosul ei frate. Visătoarea adolescentă vrea să-şi cunoască toţi fraţii şi speră că într-o zi vor sta cu toţii la aceeaşi masă.

Sora secretă a lui Pepe, dezvăluiri despre cântăreț. Cum arată aceasta și ce a avut să-i transmită fratelui ei

Instagram/Pepe

Rebeca este pasionată de muzică şi visează să calce pe urmele celebrului ei frate, Pepe. Adeloescenta de 17 ani susţine că îşi respectă şi îşi admiră fratele mai mare. "Chiar dacă nu a fost lângă mine fizic tot timpul. Tot am simţit iubirea lui şi l-am respectat întotdeauna. Sunt fiica lui Ion Pascu şi întâmplător sora lui Pepe", spune Rebeca.

Tânăra se înrudește cu Pepe după tată. Mama fetei a avut o relație de 20 de ani cu Ion Pascu, dar dragoste și-a găsit finalul la un moment dat. Ea nu își cunoaște toți cei șase frați și și-ar dori să se reunească, la un moment dat

Visează foarte mult ca Pepe să fie o susținere pentru ea și să o ajute așa cât poate în cariera muzicală: "Eu mi-aş fi dorit doar susţinerea sa morală. Să zică «uite, aici, Rebeca, falsezi, aici nu eşti pe ton, aici eşti bine!»".

Citește și: Pepe, “Inima mea”. Solistul a făcut un duet de senzație cu fetița lui. Cât de talentată este Rosa

Raluca sora lui Pepe, dezvăluiri despre fratele său

Aceasta ar vrea să audă din gura marelui artist Pepe câteva cuvinte de încurajare: "Încearcă c-o să reusesti!". Rebeca are nevoie de susținere și cere să fie ascultată de fratele său.

Vezi în videoclipul de mai sus cum arată sora secretă a lui Pepe.

Adolescenta în vârstă de 17 ani spune că a influenţat-o mult numele Pascu și chiar dacă fratele și tatăl său nu au fost lângă ea fizic tot timpul, tot a simţit iubirea lor şi i-a respectat întotdeauna. Ea susține că nu s-a folosit niciodată de numele său pentru a-și face o imagine, ci doar s-a pregătit pentru a avea o carieră strălucită pe propriile sale forțe.

Raluca vorbește și despre momentul în care ea a fost la o plimbare în mall cu Pepe și cu fosta lui soție, Raluca Pastramă. Tânăra cântăreață a rămas plăcut impresionată de atitudinea celor doi și s-a bucurat că au putut petrece timp împreună. Mai mult, a declarat despre Raluca Pastramă că este o persoană foarte deschisă și sociabilă.

Citește și: Pepe, confesiuni despre primele sărbători pe care nu le-a mai petrecut în sânul familiei, alături de Raluca Pastramă

Tatăl ei i-a spus mereu să nu se lase de muzică și să muncească mult, chiar dacă are talent. Legătura muzicală cu Pepe s-ar fi sudat cândva, însă drumurile lor nu au reușit să se întâlnească. Adolescenta susține că nu ar vrea o colaborare cu fratele său, Pepe, doar la insitențele tatălui său, ci ar vrea să vină totul natural pentru că "poartă același sânge".

Mama Rebecăi, femeia care a trăit împreună cu tatăl lui Pepe 20 de ani, declară ca a avut o poveste de iubire frumoasă, cu acesta, dar și-ar fi dorit mai multă atenție pentru fiica sa. Femeii îi strălucesc ochii atunci când vorbeşte despre perioada în care l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

A fost dragostea vieţii ei! Mădălina avea 20 de ani, când s-a îndrăgostit de Ion Pascu, tatăl lui Pepe. Bărbatul avea 45 ani, era căsătorit şi avea deja şase copii. Însă, nimeni şi nimic nu a împiedicat-o pe Mădălina să îşi dorească să fie fericită alături de omul iubit: "L-am cunoscut într-o perioadă un un pic mai suparat, dar Ion, cum îl știe toata lumea, e genul de om care se face iubibil şi plăcut. Un om cu care ai ce să vorbești", a spus M[d[lina la Acces Direct.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Ultimele știri