Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soția îi declară iubire sinceră amantului! Soţul înşelat: ,,A luat icoana, suntem în postul Pastelui și a jurat pe Arsenie Boca că nu are pe nimeni. Am crezut-o''

Și-a văzut soția la televizor în brațele amantului! Bărbatul, înșelat și părăsit pentru un alt bărbat căsătorit, a rămas șocat în fața imaginilor dureroase în care nevasta își săruta cu patos amantul. 

Bărbat distrus, după ce și-a văzut soția în brațele amantului! Mitică este zdrobit de durere și nu se poate trezi din acest coșmar: ,,A jurat pe icoana Sfântului Arsenie Boca că nu are pe nimeni. Suntem în postul Paștelui. Și-a bătut joc de familie, de copii, de nepoți''

Și-a văzut soția la televizor în brațele amantului! Bărbatul, înșelat și părăsit pentru un alt bărbat căsătorit, a rămas șocat în fața imaginilor dureroase în care nevasta își săruta cu patos amantul.

Bărbatul a izbucnit în lacrimi de durere, însă nu a întârziat în a-și face un plan de răzbunare pentru soția infidelă.

Bărbatul nu își revine încă din durerea pe care a simțit-o atunci când și-a văzut soția mai fericită ca niciodată în brațele altui bărbat.

,,Nu cred că Adriana a făcut așa ceva, a ajuns în situația asta, în coșmarul ăsta în care suntem'' sunt cuvintele bărbatului înșelat.

Cu toate acestea, Mitică a cunoscut-o pe nevasta amantului soției sale cu care a pus la cale un plan de răzbunare: să formeze și ei un cuplu.

Urmărește întreaga poveste și află deznodământul acestei povești tulburătoare:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!