Soția lui Benone Sinulescu a spus ce s-a întâmplat cu artistul, de fapt. Fostul impresar al cântărețului a reacționat imediat

După ce Benone Sinulescu a ajuns la spital în stare gravă, între soția celebrului cântăreţ de muzică populară și impresarul acestuia a apărut un conflict. Ce detalii au ieșit la iveală?

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu s-a agravat în ultima perioadă

hepta

Benone Sinulescu trece în această perioadă prin momente dificile. Problemele de sănătatea s-au accentuat, iar artistul a fost dus de urgenţă, cu o ambulanţă, la o clinică privată. Mai apoi, pentru că starea s-a agravat, Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judeţean Arad. Soţia artistului nu a vrut să mărturisească nimic timp de patru zile, iar presa a aflat despre starea lui Benone Sinulescu de la fostul său impresar.

Soția lui Benone Sinulescu și fostul impresar al artistului, schimb acid de replici

Soția lui Benone Sinulescu a transmis un mesaj public în care a vorbit despre stara de sănătate a artistului și l-a acuzat pe fostul impresar Ionuț Pavel că nu ar fi transmis informații adevărate.

Iată mai jos mesajul public pe care l-a transmis soția lui Benone Sinulescu. după ce artistul ar fi fost găsit inconștient în locuința sa:

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

imagine cu chipul lui benone sinulescu

Benone Sinulescu are probleme de sănătate grave

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe "Nea Beni", a transmis Elena Sinulescu. Soția artistului a mai precizat:

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a fost mesajul transmis de soția lui Benone Sinulescu.

Reacția fostului impresar al lui Benone Sinulescu

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a intrat în direct în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 prin intermediul unui apel video și a făcut dezvăluiri neașteptate despre toată această situație tensionată ce s-a născut între el și soția artistului, după ce i s-a agravat starea de sănătate.

Acesta a detaliat care a fost firul întâmplărilor din punctul său de vedere și a explicat ce demersuri a făcut, pentru ca artistul să primească îngrijirile necesare.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Ultimele știri