Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Show exploziv! Vulpiţa, evadare nocturnă la Antena Stars, cu Rafaelo! Veronica, la TV! Viorel, cu nervii lui, în casă: ”Vrea să mă controleze”

Vulpiţa a fost invitată la Antena Stars să cânte, împreună cu Rafaelo, cea mai recentă piesă a lor. Aşa că, Vero, ca o artistă serioasă, s-a prezentat, aseară la platou Antena Stars. Însă fără Viorel!

Un nou episod din Vulpița și Viorel, un nou scandal, o nouă ceartă. Soții Stegaru nu vor să mai continue de nicio culoare relația și au de gând să pună punct definitiv.

Nervos pe faptul că Veronica a mers cu Rafa la Antena Stars pentru a-și promova hitul, Viorel a lăsat-o singură în platou pe Vulpița.

Sushi Maki! Vulpița și Rafaelo, provocări nebune cu rețete japoneze. Imaginile îl vor scoate din minți pe Viorel / VIDEO

Viorel a lăsat-o pe Veronica

Vulpița a intrat mai tristă ca niciodată în platoul emisiunii și a început să-l acuze pe Viorel pe motiv că o controlează. ”Voia și el să meargă, dar nu l-am luat. El controlează, că nu ai ce face. El este al doilea tătic, trebuie să mă controleze că na. I-am zis că el nu-i mânz după iapă”, a zis Vulpi.

”Să nu mai vorbească prostii de-astea. Doamna Mirela, ia să o întrebați, are pe altcineva?”, a fost reacția imediată a lui Viorel.

10 ani de tragedie! Coşmarul mămicii educatoarea te va răscoli! Băieţelul său crede că e moartă!

În tot acest timp, Veronica zâmbea parșiv și își ironiza soțul, făcându-l ”bicilist”. Unde mai puneți că Viorel a continuat acuzațiile cu privire la înșelat, iar Vulpi nu a negat nicio secundă? Pam-pam!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!