Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Show exploziv! Vulpiţa, evadare nocturnă la Antena Stars, cu Rafaelo! Veronica, la TV! Viorel, cu nervii lui, în casă: ”Vrea să mă controleze”

Vulpiţa a fost invitată la Antena Stars să cânte, împreună cu Rafaelo, cea mai recentă piesă a lor. Aşa că, Vero, ca o artistă serioasă, s-a prezentat, aseară la platou Antena Stars. Însă fără Viorel!

Un nou episod din Vulpița și Viorel, un nou scandal, o nouă ceartă. Soții Stegaru nu vor să mai continue de nicio culoare relația și au de gând să pună punct definitiv.

Nervos pe faptul că Veronica a mers cu Rafa la Antena Stars pentru a-și promova hitul, Viorel a lăsat-o singură în platou pe Vulpița.

Sushi Maki! Vulpița și Rafaelo, provocări nebune cu rețete japoneze. Imaginile îl vor scoate din minți pe Viorel / VIDEO

Viorel a lăsat-o pe Veronica

Vulpița a intrat mai tristă ca niciodată în platoul emisiunii și a început să-l acuze pe Viorel pe motiv că o controlează. ”Voia și el să meargă, dar nu l-am luat. El controlează, că nu ai ce face. El este al doilea tătic, trebuie să mă controleze că na. I-am zis că el nu-i mânz după iapă”, a zis Vulpi.

”Să nu mai vorbească prostii de-astea. Doamna Mirela, ia să o întrebați, are pe altcineva?”, a fost reacția imediată a lui Viorel.

10 ani de tragedie! Coşmarul mămicii educatoarea te va răscoli! Băieţelul său crede că e moartă!

În tot acest timp, Veronica zâmbea parșiv și își ironiza soțul, făcându-l ”bicilist”. Unde mai puneți că Viorel a continuat acuzațiile cu privire la înșelat, iar Vulpi nu a negat nicio secundă? Pam-pam!

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro