Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soția-vulpiță a fost trădată! Discuții secrete între soțul Veronică și amantul ei: „M-a întrebat ce să-i facă...”

Marian, tânărul care a fost acuzat de Veronica că ar fi violat-o, a făcut dezvăluiri șocante despre soțul Veronicăi, Viorel.

Marian, tânărul pe care Veronica l-a acuzat de viol a făcut o serie de dezvăluiri șocante la Acces Direct! Bărbatl susține că a fost sunat de Viorel, care i-a cerut sfaturi cu privire la „soția-vulpiță”.

„După prima emisiune în care au apărut, Viorel m-a sunat și și-a cerut iertare. Mi-a cerut sfaturi, m-a întrebat ce să...facă cu soția lui, cu Veronica. Nu știa dacă să o mai țină sau nu”, a dezvăluit Marian, amantul soției-vulpiță.

Cu toate că a încercat, inițial, să nege că ar fi vorbit cu amantul Veronicăi, în cele din urmă, Viorel a recunoscut adevărul. Ce a vrut să afle de la Marian?

„Am vrut să aflu ce părere are și el despre situație. Atât a fost discuția. Da, i-am cerut iertare și pentru acuzațiile de viol”, a explicat Viorel.

Ei bine, de această dată, Veronica este cea care aruncă bomba: tânăra vrea să bage divorţ! Unde mai pui că Viorel crede că vulpiţa ar fi însărcinată, din nou! Şi mai grav e însă că bărbatul e convins că NU EL E tatăl copilului.

„Urmează să vedem niște imagini care m-au lăsat fără cuvinte! Este un filmuleț cu tine, Veronica, pe care tu l-ai făcut și i l-ai trimis lui Edi (n.r.- amantul femeii)”, a spus Mirela Vaida.

Imaginile scandaloase, le puteți vedea aici: Înregistrarea rușinoasă trimisă de soția-vulpiță amantului ei, descoperită! Cum s-a filmat Veronica, crezând că nimeni nu va afla: „Arăți prea bine”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro