Soții Stegaru au descoperit o lume nouă! Vulpiţa şi Viorel au ajuns la 100 de metri sub pământ! |Video

Veronica şi Viorelau făcut o escapadă în oraşul îndrăgostiţilor! Cei doi soţi au avut un weekend de poveste, plin de romantism, îmbraţişări calde dar şi multă aventură. Şi asta nu e tot. Vulpiţa şi Viorel au coborât 100 de metri sub pământ acolo unde au descoperit o altă lume.

Veronica și Viorel au trăit aventura vieții lor, Cei doi soți au ajuns într-un loc unde au pășit pentru prima dată în viața lor.

Viorel Stegaru a făcut-o şi pe asta! Soţul Vulpiţei a dat o probă de lucru! Cum s-a descurcat bărbatul din Blăgești? | Video

Au ajuns în subteran la o sută metri adâncime. Salina era echipată cu terene de fotbal, de baschet și multe alte activități de care soții Stegaru s-au bucurat.

Veronica și Viorel, vizita la Ocnele Mari

Tot la salină, soții Stegaru au trecut pe la biserica amenajată special, la Ocnele Mari, unde s-au pus în genunchi și s-au rugat.

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o zi aparte și de aerosoli. S-au simțit de minune și declară că ar repeta experiența. În final Vulpița și Viorel i-au îndemnat pe toți telespectatorii să vina la Ocnele Mari.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! "Vreau să fim alături până la moarte!"

Dar Vulpița și Viorel nu au plecat cu mâna goală, ci au primit cadouri din partea comercianților, care sunt telespectatori fideli ai emisiunii Acces Direct.

Cum a decurs vizita soților Stegaru la Ocnele Mari, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri