Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Despărțire dureroasă! Soţul Vulpiţei, pregătit să fugă cu o domniță! Viorel şi-a luat la revedere de la toată lumea!

După ce şi-a revăzut socrul în platou, alături de soţia sa, Viorel a ieşit supărat, nevoie mare, din emisiune.

Viorel a considerat că a fost picătura care i-a umplut paharul, pentru că venirea domnului Ionel nu i-a picat deloc bine. Aşa că, a hotărât, din nou, că e cazul să plece.

De data aceasta, Viorel şi-a luat rămas bun de la toată echipa Acces Direct. Trist şi abătut, soţul Vulpiţei a salutat pe toată lumea din redacţie şi a explicat tuturor ce are de gând să facă.

Revedere în lacrimi, după patru luni! Spovedania Vulpiței în fața tatălui. Veronica, impresionată de faptul că părintele a venit să o vadă: ”Este alături de mine”

Şi chiar dacă n-a fost mereu de acord cu ce i-a spus Mara, de-a lungul timpului, Viorel şi-a luat la revedere şi de la ea.

Ultimii de la care Viorel a vrut să îşi ia rămas bun au fost soţia Vulpiţă şi tatăl socru.

Viorel i-a transmis socrului său să aibă grijă de Veronica, însă Vulpița a reacționat imediat: "Lasă-mă, că eu nu sunt proprietatea ta! Şi îţi iei şi verigheta pe care ţi-am dat-o, că nu mai."

După ce a ieşit Viorel din încăpere, tatăl Veronicăi a continuat să spună ce crede cu adevărat despre încă ginerele său: "Caută nişte pârghii, că ea şi-a găsit de lucru şi vrea să muncească şi are inimă, să îşi caute nişte pârghii de oprire. Şi el nu a găsit pârghia asta, din cauză că am venit eu la Bucureşti şi am pus o frână, cum s-ar spune."

Viorel Stegaru, dat afară din emisiunea Acces Direct! A vrut s-o lovească pe Vulpița!​

Ce făcea Viorel, în timp ce Vulpiţa şi tatăl ei vorbeau despre viitor, vedeţi în materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acces Direct.

Video