Căutare Live

Soțul Vulpiței, prima oră de șofat! Viorel a fost fermecat de frumoasa instructoare | Video

Pas mare şi important pentru Viorel! După ce Vulpiţa a luat prima ei oră de condus, iată că a venit şi rândul lui să pună mâna pe volan.

Soțul Veronicăi a trăit astăzi emoții mari și asta pentru că a avut parte de prima oră de șofat. Odată ajuns la școala de șoferi, Viorel a fost copleșit de prezența frumoasei sale instructoare.

”Eu zic că o să iasă ok, pentru că prind repede, bag repede la cap”, a spus soțul Vulpiței, la începutul orei de șofat.

După ce și-a întâlnit instructoarea și i s-a făcut și primul instructaj, Viorel a întâmpinat și prima problemă.

”Păi cum vine asta, trei pedale și două picioare. Mai trebuie un picior”, a zis Viorel, după ce instructajul i-a fost făcut.

Soțul Veronicăi, prima oră de șofat

După prima oră de șofat, se pare că soțul Vulpiței a făcut o ”figură” bună, căci instructoarea sa, Adela, s-a declarat mulțumită.

”Eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Eu sunt mulțumită că a făcut singur plecarea de pe loc, nu m-a dezamăgit”, a mărturisit Adela.

De cealaltă parte, și Viorel se declară mulțumit de ceea ce a învățat și spune că nu o va dezamăgi pe Adela niciodată.

”Mie mi se pare ușor, mi-a plăcut, o să-mi dau toată silința. Prind repede de la ea, pentru că are răbdare și-mi explică tot. La început am fost atent și la volan, dar și la instructoare”, a concluzionat Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Părăsit de Vulpița, Viorel a ajuns să doarmă cu un ursuleț în brațe: "Încă îți simt mirosul. Te iubesc!"... Nu credeai s-o vezi și pe asta! Ce e în stare să facă Viorel, pentru a o readuce pe Vulpița înapoi în brațele lui! |VIDE...
Ultimele știri