Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Soțul Vulpiței, prima oră de șofat! Viorel a fost fermecat de frumoasa instructoare | Video

Pas mare şi important pentru Viorel! După ce Vulpiţa a luat prima ei oră de condus, iată că a venit şi rândul lui să pună mâna pe volan.

Soțul Veronicăi a trăit astăzi emoții mari și asta pentru că a avut parte de prima oră de șofat. Odată ajuns la școala de șoferi, Viorel a fost copleșit de prezența frumoasei sale instructoare.

”Eu zic că o să iasă ok, pentru că prind repede, bag repede la cap”, a spus soțul Vulpiței, la începutul orei de șofat.

După ce și-a întâlnit instructoarea și i s-a făcut și primul instructaj, Viorel a întâmpinat și prima problemă.

”Păi cum vine asta, trei pedale și două picioare. Mai trebuie un picior”, a zis Viorel, după ce instructajul i-a fost făcut.

Soțul Veronicăi, prima oră de șofat

După prima oră de șofat, se pare că soțul Vulpiței a făcut o ”figură” bună, căci instructoarea sa, Adela, s-a declarat mulțumită.

”Eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Eu sunt mulțumită că a făcut singur plecarea de pe loc, nu m-a dezamăgit”, a mărturisit Adela.

De cealaltă parte, și Viorel se declară mulțumit de ceea ce a învățat și spune că nu o va dezamăgi pe Adela niciodată.

”Mie mi se pare ușor, mi-a plăcut, o să-mi dau toată silința. Prind repede de la ea, pentru că are răbdare și-mi explică tot. La început am fost atent și la volan, dar și la instructoare”, a concluzionat Viorel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video