Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Soțul Vulpiței s-a angajat! Ce salariu primește Viorel Stegaru: „Să zicem că e bine pentru început”

Viorel Stegaru din Blăgești a avut parte de prima sa zi de muncă și toată lumea a vrut să vadă cum s-a descurcat acesta!

Ziua lui Viorel Stegaru a început în forță! Acesta s-a prezentat la interviu și a aflat ce trebuie să facă în prima sa zi ca livrator de mâncare!

CE VENIT VREA SĂ AIBĂ VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

După instructaj, Viorel Stegaru din Blăgești, soțul celevrei tinere Vulpița Veronica, și-a pus masca, mănușile și a pornit la drum!

citește și: Vulpița l-a încuiat pe Viorel în casă și a fugit! Cu cine s-a întâlnit Veronica, în secret

După ce a livrat o comandă iată că a venit și unul dintre cele mai așteptate momente: negocierea salariului! Ce venit i-a propus angajatorul și ce părere a avut Viorel Stegaru despre asta?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței Veronica din Blăgești

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro