Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Soțul Vulpiței s-a angajat! Ce salariu primește Viorel Stegaru: „Să zicem că e bine pentru început”

Viorel Stegaru din Blăgești a avut parte de prima sa zi de muncă și toată lumea a vrut să vadă cum s-a descurcat acesta!

Ziua lui Viorel Stegaru a început în forță! Acesta s-a prezentat la interviu și a aflat ce trebuie să facă în prima sa zi ca livrator de mâncare!

CE VENIT VREA SĂ AIBĂ VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

După instructaj, Viorel Stegaru din Blăgești, soțul celevrei tinere Vulpița Veronica, și-a pus masca, mănușile și a pornit la drum!

citește și: Vulpița l-a încuiat pe Viorel în casă și a fugit! Cu cine s-a întâlnit Veronica, în secret

După ce a livrat o comandă iată că a venit și unul dintre cele mai așteptate momente: negocierea salariului! Ce venit i-a propus angajatorul și ce părere a avut Viorel Stegaru despre asta?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Soțul Vulpiței s-a angajat! Ce salariu primește Viorel Stegaru: „Să zicem că e bine pentru început”

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței Veronica din Blăgești

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Soția-vulpiță riscă să ajungă la închisoare! Soacra i-a dat o lovitură cruntă! „Nu pot să cred așa ceva”

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube.