Viorel, soțul Vulpiței, pe urmele bărbatului care i-a amenințat: ”De aici pleacă totul!”

Veronica și Viorel Stegaru au trecut prin momente dificile atunci când au primit un bilet misterios, însă soțul Vulpiței s-a transformat într-un detectiv, încercând să descopere cine se află în spatele amenințărilor. 

Din dorința de a afla cine se află în spatele biletului, Viorel a luat măsuri și a încercat să afle ce se întîmplă. Astfel, el s-a urcat pe blocul vecin, acolo unde zărise o siluetă. Acolo, el a găsit un bilet.

Ultima oră! Încă 215 de persoane cu coronavirus în România! Bilanțul morților a ajuns la 86

”Am găsit ce am găsit un bilețel și m-am uitat. Era pus jos”, a continuat bărbatul.

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

După ce au pus cap la cap mai multe detalii, Viorel și Veronica au ajuns la concluzia că autorul biletului este fie dansatoarea Emy, fie Marian, amantul Vulpiței.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri