Căutare Live

Viorel Stegaru, piesă nouă! Soțul Vulpiței, alături de o artistă celebră! | Video

Soţul Vulpiţei se pregăteşte să rupă trending-ul. Viorel a fost deja la studioul de înregistrări. Bărbatul din Blăgești va colabora cu o artistă celebră.

Viorel Stegaru se pregăteşte să rupă trending-ul. Ei bine, Viorel a fost deja la studioul de înregistrări. Soțul Vulpiței va colabora cu artista Ana Ciulpan.

Soții Stegaru au descoperit o lume nouă! Vulpiţa şi Viorel au ajuns la 100 de metri sub pământ! |Video

Cei doi au întrat în studioul de înregistrăți, pregătiți să "coacă" un nou hit. Însă lucrurile nu au decurs prea bine, căci Viorel i-a scos peri albi Anei Ciulpan.

Viorel Stegaru și Ana Ciulpan, piesă nouă

Cu măștile pe față, pentru a respecta regulile impuse, Ana și Viorel au declarat că sunt pregățiți pentru noua provocare, iar de emoții nici nu poate fi vorba, spunea Viorel.

Viorel Stegaru a făcut-o şi pe asta! Soţul Vulpiţei a dat o probă de lucru! Cum s-a descurcat bărbatul din Blăgești? | Video

Viorel Stegaru, însă, nu a venit cu mâna goală. El a adus-o și pe Vulpița. Ana a fost prima care a înregistrat piesa, dar nici Viorel nu a stat degeaba. S-a lăsat cu scântei, dans și voie bună în platoul de înregistrări.

Pe parcursul repetițiilor, nu se putea ca soțul Vulpiței să nu fie mustrat de Ana Ciulpan. Motivele sunt clare.

Cum au decurs repetițiile, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct.

Vulpiţa şi Viorel, purificați cu ajutorul parapsihologului! Energiile negative din casa soților Stegaru au fost eliminat... Viorel a fost prins! În ce ipostaze a fot filmat soțul Vulpiței. Se pregătește pentru o revenire memorabilă...
Ultimele știri