Căutare Live

Strigăt de neputință și durere! O copilă de opt ani are cancer în fază avansată, iar părinții se opun operației: Motivul este revoltător!

La numai 8 ani, are cancer în fază avansată, iar părinții refuză vehement să o opereze pe cea mică! Motivul? Este unul de-a dreptul scandalos! Tatăl spune că el crede că medicii vor să-i opereze fiica pentru a-i vinde organele.

La numai 8 ani, are cancer în fază avansată, iar părinții refuză vehement să o opereze pe cea mică! Motivul? Este unul de-a dreptul scandalos!

Tatăl spune că el crede că medicii vor să-i opereze fiica pentru a-i vinde organele. Iar mama vrea garanţii scrise de la doctori, că cea mică va supraviețui unei posibile intervenții, dar și asigurare pe viața fetiței!

Autoritățile, dar mai ales medicii încearcă din răsputeri să îi facă pe părinți să conștientizeze că făra o operație urgentă, viața celei mici va rămâne atârnată de un fir de ață

Dialog halucinant! Martori la accidentul teribil din Capitală: ”- Mișcă amândoi, frate, dar nu vezi că nu vine nimeni? -... Tudor Helgiu, elevul dat afară de la ore pe motiv că are părul prea lung, continuă să-și susțină cauza: ”Nu plec din Rom...
Ultimele știri