Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Surpriză pentru Viorel, tocmai de la Blăgești! Ce a primit soțul Vulpiței: "Cu voia Celui de Sus, Veronica o să se întoarcă!"

Viorel a avut parte astăzi de o surpriză, tocmai de la Blăgești. Iată ce a primti soțul Vulpiței în direct!

Surpriză pentru Viorel, tocmai de la Blăgești! Ce a primit soțul Vulpiței: "Cu voia Celui de Sus, Veronica o să se întoarcă!"

Doina, reporterul care a fost lângă Vulpița la Blăgești, i-a adus lui Viorel apă sfințită tocmai de la biserica din sat.

Veronica a ajuns acasă la Blăgești, dar Viorel a rămas în continuare în București! Astăzi echipa Acces Direct s-a întors în Capitală, după ce au lăsat-o pe Vulpița acasă, și au adus un cadou surpriză pentru soțul acesteia!

Rugăciuni, lumânări și tămâie! Viorel, încercare disperată s-o readucă pe Vulpiţa, în braţele lui: "Veronica, întoarce-te!"

Ce a primit Viorel în direct. Surpriză pentru soțul Vulpiței!

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița a decis că povestea sa începută în București în urmă cu 6 luni trebuie să ia final, astfel că echipa Acces Direct a dus-o în weekend acasă la familia ei. După ce au mai petrecut cu ea două zile, gândindu-se că poate se răzgândește în decizia pe care a luat-o și vrea să revină înapoi la Capitală, Veronica nici nu a mai vrut să audă de așa ceva, mai ales de soțul ei care o așteaptă în continuare aici.

Astăzi, Doina, reporterul emisiunii și prietena Veronicăi, s-a întors în platou, însă nu a venit cu mâna goală, ci a adus pentru soțul Vulpiței un cadou tocmai din localitatea natală!

Acuzaţii şocante! La doar 15 ani, un tânăr a căzut în mrejele unei femei care ar fi putut să-i fie mamă! Părinţii băiatului sunt disperaţi!

Aceasta i-a adus lui Viorel o stică de aghiasmă de la biserica din sat, ceea ce el și-a dorit foarte mult în această perioadă. Soțul Vulpiței s-a văzut foarte bucuros de darul primit, deși ar fi sperat ca împreună cu Doina să vină și Veronica, însă din păcate nu s-a întâmplat asta.

El a apelat în weekend și la un parapsiholog pentru a-l ajuta să scape de lucrurile negative din casa sa, iar Florentina Daniela Ion i-a spus că este posibil ca Veronica să se întoarcă înapoi la el în zilele următoare.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!