Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Surpriză pentru Viorel, tocmai de la Blăgești! Ce a primit soțul Vulpiței: "Cu voia Celui de Sus, Veronica o să se întoarcă!"

Viorel a avut parte astăzi de o surpriză, tocmai de la Blăgești. Iată ce a primti soțul Vulpiței în direct!

Surpriză pentru Viorel, tocmai de la Blăgești! Ce a primit soțul Vulpiței: "Cu voia Celui de Sus, Veronica o să se întoarcă!"

Doina, reporterul care a fost lângă Vulpița la Blăgești, i-a adus lui Viorel apă sfințită tocmai de la biserica din sat.

Veronica a ajuns acasă la Blăgești, dar Viorel a rămas în continuare în București! Astăzi echipa Acces Direct s-a întors în Capitală, după ce au lăsat-o pe Vulpița acasă, și au adus un cadou surpriză pentru soțul acesteia!

Rugăciuni, lumânări și tămâie! Viorel, încercare disperată s-o readucă pe Vulpiţa, în braţele lui: "Veronica, întoarce-te!"

Ce a primit Viorel în direct. Surpriză pentru soțul Vulpiței!

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița a decis că povestea sa începută în București în urmă cu 6 luni trebuie să ia final, astfel că echipa Acces Direct a dus-o în weekend acasă la familia ei. După ce au mai petrecut cu ea două zile, gândindu-se că poate se răzgândește în decizia pe care a luat-o și vrea să revină înapoi la Capitală, Veronica nici nu a mai vrut să audă de așa ceva, mai ales de soțul ei care o așteaptă în continuare aici.

Astăzi, Doina, reporterul emisiunii și prietena Veronicăi, s-a întors în platou, însă nu a venit cu mâna goală, ci a adus pentru soțul Vulpiței un cadou tocmai din localitatea natală!

Acuzaţii şocante! La doar 15 ani, un tânăr a căzut în mrejele unei femei care ar fi putut să-i fie mamă! Părinţii băiatului sunt disperaţi!

Aceasta i-a adus lui Viorel o stică de aghiasmă de la biserica din sat, ceea ce el și-a dorit foarte mult în această perioadă. Soțul Vulpiței s-a văzut foarte bucuros de darul primit, deși ar fi sperat ca împreună cu Doina să vină și Veronica, însă din păcate nu s-a întâmplat asta.

El a apelat în weekend și la un parapsiholog pentru a-l ajuta să scape de lucrurile negative din casa sa, iar Florentina Daniela Ion i-a spus că este posibil ca Veronica să se întoarcă înapoi la el în zilele următoare.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro