Căutare Live

VIDEO/ Tăierea porcului, la Acces Direct! Șapte vedete se întrec în ignatul porcului

Carmen Șerban, Vali Vijelie, Maria Constantin, Marian Cozma, Ciprian Silaşi și Ionuț Galani au format două echipe, echipa Pofticioșilor și echipa Gurmanzilor, și s-au întrecut în tradiții de Crăciun.

Șapte vedete se întrec în ignatul porcului

Șapte vedete au primit provocarea de a igna un porc și să arate în fața unei țări întregi că pot fi capabili să facă un porc cap-coadă. Cu muzica, distracție, bautura și pomana porcului. Așa petrec vedetele noastre momentele de sărbătare din ediția specială de la Acces Direct.

Vedetele au format două echipe și s-au întrecut în tehnici de ignat. Cele două echipe vor avea mai multe probe: pârlitul, testul șoriciului, tranșatul, apoi gustul cărnii de la pomana porcului.

De asemenea, vedetele vor trage câte un bilețel cu o provocare pe care trebuie să o îndeplinească. Astfel că echipelvor simți cu adevărat gustul competiței.

Raffaello nu scapă de probleme. Don Juanul care a cucerit-o iremediabil pe superba Miss Irina e foc şi pară!... VIDEO/ Tranșatul porcului, la Acces Direct! Maria Constantin, AS în tăiatul cărnii...
Ultimele știri