Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Confruntare cu scântei! Tânăra mămică de 19 ani, care plânge de o lună de dorul bebeluşului ei, faţă în faţă cu bărbatul care îi interzice să se apropie de propriul copil!

Drama tinerei mămici de doar 19 ani care susţine că ar fi fost bătută şi dată afară din casă, în lengerie intimă, a impresionat o ţară întreagă.

Bianca ar fi fost despărţită de bebeluşul ei de patru luni, pe care nu l-ar mai fi strâns în braţe de mai bine de o lună. Mai mult de-atât, tânăra mămică de 19 ani susține că nu și-a înșelat iubitul.

Sora lui Răzvan, Loredana Maria Radu, cea care are grijă în acestă perioadă de fetiţă, a intrat în direct pe facebook în timpul emisiunii și a recunoscut că fratele ei a bătut-o pe Bianca.

"În ziua în care a batut-o fratele meu, a venit tatăl ei vitreg la noi, cu mașina după ea. Eu, i-am spus <Bianca nu pleca singură, ia-l pe Răzvan cu tine și ia-ți și fata cu tine!> Ea mi-a spus că nu poate să ia copilul cu ea și nici pe Răzvan. Fata avea un tratament și Răzvan nu știa cum trebuie să i-l dea. L-a sunat pe tatăl Biancăi și i-a zis să i-o dea pe Bianca. Tatăl Biancăi a zis ca nu știe unde este și că nu știe nimic de ea. (...) Când fratele meu a adus-o acasă, i-a dat o palmă.", a povestit sora lui Răzvan

Răspunsurile lui Răzvan de la detectorul de minciuni.

I-ai interzis Biancăi să o ia pe fiica voastră să o crească la Bacău?

DA! (a spus adevărul)

Ai bătut-o pe Bianca, mai mult de o dată?

DA! ( a spus adevărul)

Ai alungat-o pe Bianca în lenjerie intimă de acasă?

NU! (a mințit)

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro