Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Confruntare cu scântei! Tânăra mămică de 19 ani, care plânge de o lună de dorul bebeluşului ei, faţă în faţă cu bărbatul care îi interzice să se apropie de propriul copil!

Drama tinerei mămici de doar 19 ani care susţine că ar fi fost bătută şi dată afară din casă, în lengerie intimă, a impresionat o ţară întreagă.

Bianca ar fi fost despărţită de bebeluşul ei de patru luni, pe care nu l-ar mai fi strâns în braţe de mai bine de o lună. Mai mult de-atât, tânăra mămică de 19 ani susține că nu și-a înșelat iubitul.

Sora lui Răzvan, Loredana Maria Radu, cea care are grijă în acestă perioadă de fetiţă, a intrat în direct pe facebook în timpul emisiunii și a recunoscut că fratele ei a bătut-o pe Bianca.

"În ziua în care a batut-o fratele meu, a venit tatăl ei vitreg la noi, cu mașina după ea. Eu, i-am spus <Bianca nu pleca singură, ia-l pe Răzvan cu tine și ia-ți și fata cu tine!> Ea mi-a spus că nu poate să ia copilul cu ea și nici pe Răzvan. Fata avea un tratament și Răzvan nu știa cum trebuie să i-l dea. L-a sunat pe tatăl Biancăi și i-a zis să i-o dea pe Bianca. Tatăl Biancăi a zis ca nu știe unde este și că nu știe nimic de ea. (...) Când fratele meu a adus-o acasă, i-a dat o palmă.", a povestit sora lui Răzvan

Răspunsurile lui Răzvan de la detectorul de minciuni.

I-ai interzis Biancăi să o ia pe fiica voastră să o crească la Bacău?

DA! (a spus adevărul)

Ai bătut-o pe Bianca, mai mult de o dată?

DA! ( a spus adevărul)

Ai alungat-o pe Bianca în lenjerie intimă de acasă?

NU! (a mințit)

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.